Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Sunt persoane care ne vorbesc insa pe care nici macar nu le ascultam. Sunt persoane care ne ranesc, insa care nu lasa nicio urma. Si mai sunt persoane care pur si simplu apar in calea noastra si ne schimba viata pentru totdeauna.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

foto interior si prima pagina: Kotin, Shutterstock

Un suflet pereche nu este cel care iti vorbeste dulce si te face sa te simti precum o floricica. Un suflet pereche nu este cel care iti hraneste dorintele si iti ofera sentimentul de durata. Un suflet pereche iti atinge fiecare parte a trupului, a mintii si a sufletului tau.

Un suflet pereche este cel care te convinge sa creezi o versiune mai buna a ta de fiecare data cand cazi. Este cel a carui mana te tine strans cand nu mai este nimic de care sa te tii. Este o conexiune mai puternica decat iubirea... ceva mai presus de orice apartenenta fizica si materiala.

Acesta este un suflet pereche. Unul care te iubeste complet, care iti accepta toate defectele pentru ca esti mai frumoasa cu ele. Care iti suporta toate capriciile deoarece nu ai fi tu fara acestea. Care iti sopteste atunci cand nici nu te astepti ca te iubeste. Care iti dovedeste prin fapte, nu cuvinte, cat de mult tine la tine.

Eu mi-am gasit sufletul pereche. Era acolo, in fata mea... cu cativa ani in urma. Priviri care parca taiau straturile sufletului meu pentru a imi ajunge direct in inima. Am simtit ca ma vede asa cum m-am nascut. Cum sunt eu cu adevarat. Nu aveam cuvinte sa spun ceva... imi mi-as fi dorit sa il rog sa ramana cu mine pentru totdeauna.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta