Setari Cookie-uri

Cum se indragostesc sufletele?

Un suflet pereche este cel care te convinge sa creezi o versiune mai buna a ta de fiecare data cand cazi. Este cel a carui mana te tine strans cand nu mai este nimic de care sa te tii. Este o conexiune mai puternica decat iubirea... ceva mai presus de orice apartenenta fizica si materiala. 

Ne uitam unul la altul fara sa rostim un cuvant. Atunci mi-am dat seama ce inseamna adevarata iubire. Da, vine cu fluturasi in stomac, insa este de mii de ori mai intensa decat te astepti sa fie. Iti taie respiratia si te face sa nu mai stii de tine. Te tine in loc, ca si cum timpul nu ar mai exista. Ca si cum prezentul ar fi singurul care ar conta in acel moment. Iti atinge sufletul cum nimeni nu a facut-o pana acum.

Invata sa ai rabdare.

In cazul in care inca nu ti-ai gasit sufletul pereche, invata sa ai rabdare. El este acolo si este mai mult decat pregatit sa inceapa aceasta calatorie prin viata cu tine. Invata sa il astepti. Intre timp, descopera-te! Traieste pentru a fi fericita, petrece timp cu tine, invata sa zambesti mai des, apreciaza-te mai mult si bucura-te de fiecare clipa frumoasa a vietii tale. Nu te multumi cu mai putin decat meriti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.