4 Lucruri pe care sa le elimini din viata ta pentru a fi din nou linistita

4 Lucruri pe care sa le elimini din viata ta pentru a fi din nou linistita
Kudika
8 Decembrie 2017

Incepand de astazi, vreau sa te convingi ca unele lucruri nu merita nici atentia ta si nici rabdarea ta. Iata care sunt cele 4 lucruri pe care trebuie sa le stergi din viata ta pentru a fi din nou linistita: 

2. Cauti scuze in loc de a lua decizii

In anumite momente ale vietii, nu mai poti impiedica lucrurile; deciziile care pareau dure, dureroase si chiar nedrepte trebuie luate de dragul propriei bunastari.

Cel mai rau lucru pe care il poti face pentru sufletul tau este sa refuzi sa accepti greselile tale. Daca ai putea sa te opresti din fuga prin viata si sa iti percepi gandurile, vei intelege ca gasesti scuze tot timpul. Nu-ti lasa mintea sa joace jocuri cu tine. Singurul lucru pe care vrea este sa se simta in siguranta, iar senzatia de incomoditate este cheia succesului in fiecare sfera a vietii.

3. Vechile minciuni de care inca te tii agatata

Oamenii se schimba. Tu te schimbi. Asadar, notiunile tale despre aceste lucruri, parerea altora despre tine, ar trebui sa se schimbe. La fel cum este necesar ca o omida sa isi intareasca si sa isi reorganizeze corpul pentru a deveni un fluture, la fel trebuie sa inveti sa renunti la minciunile care te tin in loc si nu iti ofera libertatea pe care ti-o doresti.

4. Ideea ca trebuie sa fii complet bine tot timpul

Sunt zile bune si zile rele. Oamenii fac fata diferit provocarilor vietii. Este in regula daca uneori te simti singura, nefericita, trista. Este in regula daca uneori suferi. Important este sa nu te dai batuta.

Viata vine cu urcusuri si coborasuri si trebuie sa accepti asta. Continua sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Dorinta de a deveni o versiune mai buna a noastra insine este tot ce putem face.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri