Setari Cookie-uri

4 Lucruri pe care sa le elimini din viata ta pentru a fi din nou linistita

Incepand de astazi, vreau sa te convingi ca unele lucruri nu merita nici atentia ta si nici rabdarea ta. Iata care sunt cele 4 lucruri pe care trebuie sa le stergi din viata ta pentru a fi din nou linistita: 

2. Cauti scuze in loc de a lua decizii

In anumite momente ale vietii, nu mai poti impiedica lucrurile; deciziile care pareau dure, dureroase si chiar nedrepte trebuie luate de dragul propriei bunastari.

Cel mai rau lucru pe care il poti face pentru sufletul tau este sa refuzi sa accepti greselile tale. Daca ai putea sa te opresti din fuga prin viata si sa iti percepi gandurile, vei intelege ca gasesti scuze tot timpul. Nu-ti lasa mintea sa joace jocuri cu tine. Singurul lucru pe care vrea este sa se simta in siguranta, iar senzatia de incomoditate este cheia succesului in fiecare sfera a vietii.

3. Vechile minciuni de care inca te tii agatata

Oamenii se schimba. Tu te schimbi. Asadar, notiunile tale despre aceste lucruri, parerea altora despre tine, ar trebui sa se schimbe. La fel cum este necesar ca o omida sa isi intareasca si sa isi reorganizeze corpul pentru a deveni un fluture, la fel trebuie sa inveti sa renunti la minciunile care te tin in loc si nu iti ofera libertatea pe care ti-o doresti.

Citește și:

4. Ideea ca trebuie sa fii complet bine tot timpul

Sunt zile bune si zile rele. Oamenii fac fata diferit provocarilor vietii. Este in regula daca uneori te simti singura, nefericita, trista. Este in regula daca uneori suferi. Important este sa nu te dai batuta.

Viata vine cu urcusuri si coborasuri si trebuie sa accepti asta. Continua sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Dorinta de a deveni o versiune mai buna a noastra insine este tot ce putem face.


Kudika
8 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Startup Elites 2023: de ce să te înscrii la tabăra de antreprenoriat

Evenimentul care unește tineri cu potențial cu antreprenori, mentori cu experiență și o atmosferă de tabără și festival la munte, Startup Elites 2023, a ajuns la cea de-a doua ediție și este... Kudika


Nicio femeie fără ajutor în fața cancerului ovarian!

În România, 1.800 de femei sunt diagnosticate anual cu cancer ovarian și mai mult de jumătate dintre ele pierd lupta cu boala.

Global Cancer Observatory atrage atenția că... Kudika

10 Lucruri pe care să ți le spui atunci când simți că te agăți de trecut și nu te poți detașa de tot ce a fost

Fii puternică, draga mea, și amintește-ți că întunericul trecutului poate fi întotdeauna risipit de lumina iubirii și înțelegerii tale pentru tine însăți. Alege să te... Kudika


Tot ce trebuie să știi despre Summer Well 2023

Cea de-a 12-a ediție a festivalului va avea loc în perioada 11 - 13 august 2023 la Domeniul Știrbey din Buftea, care ne va... Kudika


Dragă Alma, cel mai bun prieten al meu s-a îndrăgostit de mine. Cum scap din această situație?

Iată câțiva pași și sfaturi care te-ar putea ajuta să navighezi prin această provocare cu empatie și claritate:

1. Fii sinceră și directă

...
Kudika
5 lucruri pe care le poți face pentru tine anul acesta

 

Începuturile de an sunt cele care generează speranțe pentru schimbări și stârnesc dorința de a crea bilanțuri și planuri... Kudika