Setari Cookie-uri

Iubirea te va gasi cand va dori ea, nu cand vei dori tu!

Nu vana dragostea peste tot. Pentru ca dragostea nu trebuie vanata, ci asteptata. Ea nu va aparea cand vrei tu, ci cand vrea ea. 

Dragostea nu este ceva ce cumperi de la magazin. Nu este un lucru pe care il poti obtine cand vrei, unde vrei, cum vrei si ori de cate ori vrei. Chiar daca este gratuita, dragostea nu este intotdeauna usor de gasit. Nu poti gasi dragoste la supermarket, nu o poti lua cu tine acasa si sa te bucuri de ea intr-o dimineata rece de iarna, cand savurezi o cana de cafea calda.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong Shutterstock

Dragostea nu este o pereche frumoasa de pantofi care iti atrage atentia in timp ce te plimbi prin mall. Nu este nici un cadou surpriza pe care il vei primi de ziua ta de nastere, nici un hobby nou care sa alunge plictiseala din viata ta.

Dragostea este foarte dificil de gasit. De aceea iti spun... nu fugi dupa ea. Nu o cauta in disperare.

Nu vana dragostea peste tot. Pentru ca dragostea nu trebuie vanata, ci asteptata. Ea nu va aparea cand vrei tu, ci cand vrea ea.

Citește și:

Nu fugi dupa dragoste. Nu cauta iubirea pentru ca, intr-o zi, vei fi surprinsa sa vezi de ce surprize ti-a pregatit destinul. Vei merge mandra in timp ce tii mana lui strans in mana ta.

Nu cauta iubirea cand ai obosit si nu mai vrei sa fii singura. Nu o urmari atunci cand realitatea pare sa vina la pachet cu ganduri inspaimantatoare. In scurt timp vei obosi si te vei opri. Iti vei da seama ca nu merita... pentru ca nu este dragoste adevarata.

Nu esti intr-o cursa. Nu trebuie sa castigi nimic. Aminteste-ti ca inima ta nu iubeste cand vrea mintea ta.

Va veni acea zi in care dragostea te va gasi. O vei simti printr-un mesaj dulce primit in miez de noapte. O vei vedea in rasul lui dupa o intalnire romantica. O vei auzi in inima lui care bate la unison cu a ta. O vei gasi in barbatul care te va lua in brate dupa o zi obositoare.

Dragostea te va gasi in momentul in care nu vei mai fugi dupa ea. Persoana potrivita va veni la momentul potrivit. Poate ca nu astazi, poate ca nu maine... insa, crede-ma, va aparea in viata ta. Ai rabdare. Pastreaza-ti sperantele si lasa iubirea sa isi gaseasca drumul catre inima ta.

Citește și:

Asteapta ca dragostea sa te gaseasca.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.