Setari Cookie-uri

5 Motive pentru care sufletul tau este nefericit

Asteptarile negative si dorintele toxice care duc la negativitate tind sa ii faca pe oameni sa duca vieti nefericite. 

Exista cateva lucruri in viata care otravesc sufletul si indeparteaza fericirea. Asteptarile sunt cele care iti modeleaza viata. Ele te pot ajuta sa mergi mai departe sau te pot dezamagi, avand in vedere cantitatea de influenta pe care o au asupra actiunilor tale.

foto interior si prima pagina: Brenda Landdeck Shutterstock

Trebuie sa fii atenta si, mai important, sa fii constienta de asteptarile pe care le ai deoarece cele gresite te pot pune pe un drum gresit si iti pot face viata dificila.

Asteptarile negative si dorintele toxice care duc la negativitate tind sa ii faca pe oameni sa duca vieti nefericite.

Iata asteptarile care distrug viata si indeparteaza fericirea:

1. Astepti ca oportunitatile sa te gaseasca

Nu, lucrurile nu merg asa. Din contra, este total pe dos. Tu esti persoana care trebuie sa vaneze aceste oportunitati. Cu exceptia cazului in care esti urmarita in mod activ, oportunitatile nu vor veni sa iti bata la usa.

Citește și:

Incearca lucruri noi si mergi in locuri unde ai putea fi observata. Fa cunostinta cu oameni noi, oameni diferiti de tine.

2. Astepti sa fii placuta de toata lumea

Intotdeauna vor exista oameni care nu te vor placea (indiferent de ce faci tu). De cele mai multe ori, nu va fi vina ta. S-ar putea sa fie doar trecutul tau, nesiguranta lor si invidia.

In cele mai multe situatii, nu poti schimba asta si nici nu ar trebui sa incerci. Doar nu iti mai face griji. Daca te astepti ca toata lumea sa te placa, pregateste-te pentru o veste urata: este imposibil.

Nu te mai concentra pe oamenii carora nu le place de tine, pe pareri si opinii. Concentreaza-te pe oamenii care conteaza pentru tine.

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.