Elibereaza-ti sufletul de energia negativa. Poti invata sa iti trezesti si sa iti vindeci sufletul pentru a accesa puterile interioare pe care le-ai pierdut sau de care ai uitat. Puterea sufletului este pasiunea, creativitatea, intuitia si legatura cu Divinul. Indiferent de calea spirituala sau de religia pe care o urmezi, te poti reconecta cu sufletul tau pentru a crea o viata care merita traita.

La Kudika Body&Spirit Camp vei învăța 4 lecții pentru corp și suflet care îți pot schimba viața!

foto interior si prima pagina: Vilina Shutterstock

Am gasit pe Wikihow cateva trucuri eficiente pentru vindecarea sufletului. Iata care sunt acestea.

1. Intelege natura adevarata a sufletului tau

Trebuie sa stim urmatoarele lucruri: sufletul este feminin de la mama natura, in timp ce spiritul nostru este masculin. Unirea dintre suflet si spirit da nastere intregului. Pentru ca traim intr-o lume a negarii, ajungem sa negam si constiinta sufleteasca (feminina) si sa acordam o mai multa importanta spiritului, creand astfel un dezechilibru in viata noastra.

2. Pretuieste-ti sufletul

Energia sufletului are la baza imaginatia, pasiunea, dorintele, emotiile si creativitatea. Energia spiritului are la baza puterea, ctiunea, motivatia, intelectul si productivitatea. Daca vei pretui si vei sustine energia feminina, vei hrani si vei vindeca sufletului. Exploreaza componentele energiei feminine, invata sa descoperi puterile imaginatiei, ale creativitatii, pasiunii si emotiilor. Cand iti petreci timpul in dezvoltarea acestor calitati, iti alimentesti si intaresti sufletul.

3. Imbunatateste-ti legatura cu Divinul.

Redefineste-ti spiritualitatea si adu-o in orice religie pe care o practici. Spiritualitatea este relatia personala si privata cu Dumenzeu. Toata lumea are o relatie cu divinitatea. Imbunatateste aceasta relatie si ajuta-ti sufletul sa se vindece.

6 Semne care iti spun ca sufletul si gandurile tale sunt conectate si ca in curand vei cunoaste fericirea absoluta
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta