Setari Cookie-uri

Cum sa iti vindeci sufletul si sa scapi de energia negativa?

Am invatat sa inlocuim pasiunile noastre cu indatoriti si obligatii. Majoritatea oamenilor au decis ca nu mai au timp sa isi exploreze pasiunile, alegand sa isi piarda sufletele.

Elibereaza-ti sufletul de energia negativa. Poti invata sa iti trezesti si sa iti vindeci sufletul pentru a accesa puterile interioare pe care le-ai pierdut sau de care ai uitat. Puterea sufletului este pasiunea, creativitatea, intuitia si legatura cu Divinul. Indiferent de calea spirituala sau de religia pe care o urmezi, te poti reconecta cu sufletul tau pentru a crea o viata care merita traita.

foto interior si prima pagina: Vilina Shutterstock

Am gasit pe Wikihow cateva trucuri eficiente pentru vindecarea sufletului. Iata care sunt acestea.

1. Intelege natura adevarata a sufletului tau

Trebuie sa stim urmatoarele lucruri: sufletul este feminin de la mama natura, in timp ce spiritul nostru este masculin. Unirea dintre suflet si spirit da nastere intregului. Pentru ca traim intr-o lume a negarii, ajungem sa negam si constiinta sufleteasca (feminina) si sa acordam o mai multa importanta spiritului, creand astfel un dezechilibru in viata noastra.

Citește și:

2. Pretuieste-ti sufletul

Energia sufletului are la baza imaginatia, pasiunea, dorintele, emotiile si creativitatea. Energia spiritului are la baza puterea, ctiunea, motivatia, intelectul si productivitatea. Daca vei pretui si vei sustine energia feminina, vei hrani si vei vindeca sufletului. Exploreaza componentele energiei feminine, invata sa descoperi puterile imaginatiei, ale creativitatii, pasiunii si emotiilor. Cand iti petreci timpul in dezvoltarea acestor calitati, iti alimentesti si intaresti sufletul.

3. Imbunatateste-ti legatura cu Divinul.

Redefineste-ti spiritualitatea si adu-o in orice religie pe care o practici. Spiritualitatea este relatia personala si privata cu Dumenzeu. Toata lumea are o relatie cu divinitatea. Imbunatateste aceasta relatie si ajuta-ti sufletul sa se vindece.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.