Setari Cookie-uri

Cum sa iti vindeci sufletul si sa scapi de energia negativa?

Am invatat sa inlocuim pasiunile noastre cu indatoriti si obligatii. Majoritatea oamenilor au decis ca nu mai au timp sa isi exploreze pasiunile, alegand sa isi piarda sufletele.

4. Exploreaza-ti pasiunile

Am invatat sa inlocuim pasiunile noastre cu indatoriti si obligatii. Majoritatea oamenilor au decis ca nu mai au timp sa isi exploreze pasiunile, alegand sa isi piarda sufletele. Fa-ti timp in fiecare zi pentru a face ceva ce iti place cu adevarat, care te pasioneaza. Daca nu stii care sunt pasiunile si hobby-urile tale, atunci incearca sa explorezi posibilitatile pe care le ai si sa faci o lista cu primele 5 care ti-au placut cu adevarat.

5. Asculta-ti sentimentele

Emotiile tale sunt conectate direct la sufletul tau. Fa un jurnal si spune ce simti, scoate la iveala toate sentimentele care au stat ascunse in interiorul tau. Sub aceste sentimente sunt ascunse si creativitatea, pasiunile, intuitia si imaginatia. Este ca si cum ai gasi o comoara ingropata. Pretul pe care trebuie sa il platesti este dorinta de a simti, a accepta, a detina si a exprima acele emotii incomode de furie, durere, dezamagire si frica. Cand faci asta, vei crea un spatiu mai armonios in care sufletul tau sa locuiasca.

Citește și:

6. Ofera ajutor

Intreaba-te in fiecare dimineata "Ce pot face astazi pentru a ajuta pe cineva? Cum as putea spune zambetul pe buze unei persoane?". Cand renunti la iubirea neconditionata, hranesti si vindeci sufletul tau. A fi bun si a ii sustine pe ceilalti este un lucru minunat pe care il poti face pentru sufletul tau.

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.