Setari Cookie-uri

6 Tipuri de oameni care bat la usa sufletului tau (fiecare pentru un motiv specific)

Da, fiecare persoana pe care o intalnim vine pentru ceva anume - aceasta aduce schimbari (indferent de cat de mici sau mari sunt). 

4. Persoanele care impart un moment cu tine

Aceste persoane vin in viata ta pentru un moment foarte scurt. Ele vor trece foarte repede prin viata ta, insa cu siguranta vor lasa un impact asupra vietii tale, de multe ori cand ai nevoie cel mai mult. S-ar putea sa impartasesti doar un moment de ras cu ele, insa vor face o diferenta incredibila pentru sufletul tau.

5. Persoanele care vor pleca

Aceste persoane sunt cele care iti reamintesc cat de fragila poate fi o relatie si cat de usor pot fi uitate promisiunile. Cand o usa se inschide, se deschid doua ferestre. Daca in ciuda promisiunilor facute, o persoana pleca, nu poti face nimic. Las-o sa plece si invata din experienta.

6. Persoanele care vor ramane

Aceste persoane sunt unele dintre cele mai importante persoane din viata ta deoarece vor ramane alaturi de tine la bine si la greu pentru tot restul vietii tale. Pastreaza aproape de sufletul tau aceste persoane, respecta-le si hraneste-le sufletul cu iubire si dragoste.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.