Setari Cookie-uri

8 Legi divine ale iubirii adevarate

In momentul in care intalnesti acea persoana speciala, acel suflet pereche care te insoteste de mana pe drumul vietii tale, te poti astepta ca lucruri minunate sa se intample in viata ta.

5. Nu au nevoie de nicio confirmare

Sufletele pereche nu au nevoie de nimic din partea altor persoane. Nu posteaza despre relatia lor pe Facebook, nu spun secretele din cuplu prietenilor sau altor persoane si nu cer sfaturi de la nimeni. Pentru ca o relatie adevarata se traieste in doi, se rezolva in doi si se dezvolta in doi.

6. Intr-o relatie adevarata exista vulnerabilite

Un suflet pereche nu te va trada niciodata si isi doreste sa primeasca acelasi nivel de onestitate pe care ti-l ofera. Da, exista vulnerabilitate, insa nu ii este teama sa isi puna inima in palmele tale... pentru ca stie ca o vei proteja si nu ii vei face niciodata rau.

7. Sufletele pereche comunica fara sa vorbeasca

Cand iti intalnesti sufletul pereche, devii mult mai intuitiva - pentru ca ajungi sa vezi prin sufletul persoanei de langa tine, iar sentimentul este reciproc.

Citește și:

8. Exista libertate si independenta

Fiind alaturi de persoana pe care o iubesti nu inseamna ca renunti la viata ta. Nici vorba; inca exista libertate si independenta pentru ca fiecare trebuie sa aiba o viata privata inainte de a avea o viata comuna.

9. Nu exista regrete

O relatie cu sufletul tau pereche necesita mult efort, insa asigura-te ca nu va exista niciun motiv pentru a iti regreta deciziile. Pentru ca el va avea grija de tine de tine si nu te va trada niciodata.

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.