Setari Cookie-uri

Lista celor mai populare nume de bebelusi pentru 2018

Potrivit unui sondaj realizat in aceasta perioada, tot mai multi viitori parinti isi doresc sa aleaga nume cat mai simple pentru copiii lor. Afla care sunt cele mai populare nume de bebelusi pentru anul 2018.

Care sunt cele mai populare nume de fetite pentru 2018:

Olivia - Olivia este un nume de origine spaniola. Cele care poarta acest nume sunt dornice de aventura si schimbare. Nu le place sa traiasca in rutina si se plictisesc destul de repede daca stau prea mult timp intr-un singur loc.

Sofia - Numele Sofia (sau Sophia) este un nume grecesc si inseamna "Intelepciune". Cele cu acest nume sunt persoane dinamice, schimbatoare, care adora libertatea. Este destul de dificil sa tii pasul cu ele.

Anya - Anya este un nume de origine ebraica si sanscrita. Astazi este unul dintre cele mai populare nume pentru fetite si inseamna "Cea plina de gratie".

Amelia - In engleza Amelia inseamna "Cea care apara", in timp ce latinii traduceau acest nume ca "Cea puternica". Cele cu acest nume sunt energice, foarte optimiste si intotdeauna indragostite de viata.

Citește și:

Ava - Ava este un nume de origine anglo-normanda (Aveline sau chiar Evelyn) si inseamna "voce" sau "sunet".

Numele Ema (sau Emma) provine din limba engleza si inseamna "Complet" sau "Intreg". Cele care poarta acest nume doresc stabilitate in viata lor; le place sa fie inconjurate de persoane in care pot avea incredere.

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.