Setari Cookie-uri

Urmatorul capitol din viata ta nu este despre nimeni altcineva decat despre tine

Urmatorul capitol din viata ta este despre tine. Este inceputul unui nou an si, speram noi, o sansa de a incepe un nou capitol, o sansa de a renunta la anumite parti din trecut si o sansa de a te concentra pe ce vrei sa fii si ce fel de viata doresti sa traiesti.

Priveste catre viitor si grija de inima ta, nimeni altcineva nu o va face.

Urmatorul capitol din viata ta este despre tine. Este inceputul unui nou an si, speram noi, o sansa de a incepe un nou capitol, o sansa de a renunta la anumite parti din trecut si o sansa de a te concentra pe ce vrei sa fii si ce fel de viata doresti sa traiesti.

foto interior si prima pagina: C Z, Shutterstock

Urmatorul capitol din viata ta este despre inima ta. Este timpul sa ai grija de ea, sa o ajuti sa se vindece. Este timpul sa aduni toate bucatile imprastiate care s-au pierdut de-a lungul timpului si sa le lipesti acolo unde le este locul. Inima ta este inca puternica, insa este de datoria ta sa o protejezi.

Urmatorul capitol din viata ta este despre mintea ta. Mintea ta complexa si agitata. Este timpul sa incepi sa te gandesti ca in loc sa spui ca nu poti, sa spui ca meriti. Nu te mai indoi de tine. Este timpul sa nu mai stai pe ganduri si sa mergi mai departe cu planurile tale. Este timpul sa inlocuiesti negativitatea cu ganduri care iti dau putere si care iti spun ca esti capabil sa traiesti o viata mai buna.

Citește și:

Urmatorul capitol din viata ta este despre sufletul tau. Este timpul sa aduci pacea inapoi, este timpul sa iti hranesti sufletul cu iubire si dragoste. Este timpul sa fii linistita cu gandurile tale si sa nu te mai temi de necunoscut, este timpul sa stai in tacere singura, sa iti asculti sentimentele. Este timpul sa fii inconjurata de oameni care iti fac sufletul fericit, de lucruri care aduc stralucire in ochii tai si care vindeca durerea pe care o simti.

Urmaotrul capitol din viata ta este despre rescrierea povestii tale. Este timpul sa renunti la tot ce te tine in trecut, la obiceiurile proaste care te impiedica sa iti traiesti viata. Este timpul sa stralucesti daca pana acum ai evitat lumina. Este timpul sa fii o eroina, nu o victima.

Urmatorul capitol din viata ta este despre tine... pentru ca ai incercat sa fii atat de multe lucruri si sa multumesti atat de multi oameni incat ai uitat cine esti si care este locul caruia ii apartii.

Citește și:

Urmatorul capitol din viata ta este despre gasirea ta. Este timpul sa scrii povestea vietii tale. Nu lasa pe nimeni altcineva sa tina stiloul.

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.