Setari Cookie-uri

Mantra magica a iubirii in 2018 pentru fiecare zodie in parte

Dragostea este o actiune. Trebuie sa o traim, nu doar sa vorbim despre ea. Iata cateva mantre magice ale iubirii pentru anul 2018 pentru fiecare zodie in parte. 

Scorpion: Doar pentru ca nu se intampla nimic acum, nu inseamna ca nu se va intampla niciodata. Am incredere in mine si ii permit intuitiei sa ma conduca catre iubire. Accept ca cele mai bune lucruri din viata vin in etape si sunt pregatita pentru cel mai frumos viitor.

Sagetator: Sunt dispusa sa imi analizez ideile viitoare si experientele trecute pentru a veni cu cea mai clara imagine a adevarului. Nu confund placerile trecute cu puterea vindecatoare a iubirii. Invit bucuria, iubirea si intimitatea in viata mea intr-un echilibru perfect.

Capricorn: Inteleg ca indoiala este o parte a vietii, insa nu o confund niciodata cu intelepciunea. Sunt gata sa curat gradina vietii mele pentru a exista spatiu pentru o noua crestere. Am renuntat la toate lucrurile care nu imi mai servesc ca sa imbratisez pe deplin ceea ce ma ajuta sa fiu completa.

Citește și:

Varsator: Lupt pentru ceea ce iubesc, insa nu din ura. Vreau sa am relatii sanatoase in viata mea. Intimitatea necesita flexibilitate si sunt deschisa schimbarii care ma ajuta sa fiu mai prezenta, mai atenta la emotiile mele si mai completa.

Pesti: Imi folosesc discretia pentru a decide cu ce voi lupta si la ce este mai bine sa renunt. Am incredere in alegerile mele si am incredere in mine deoarece stiu ca voi ajunge acolo unde imi doresc in cel mai scurt timp posibil daca lupt pentru visurile mele. Astept iubirea cu bratele deschise si sunt pregatita sa imi incalzeasca sufletul.

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.