Setari Cookie-uri

Primele semne ca te afli intr-o relatie karmica

Legatura karmica poate fi adesea mult prea puternica si intensa pentru anumite persoane. Depinde de noi daca suntem dispusi sa acceptam o relatie atat de profunda nu doar la nivel emotional, ci si spiritual. 

Din cand in cand in viata noastra apar persoane cu adevarat speciale, cu care impartasim momente minunate si o relatie intensa. Avem un sentiment de apartenenta, de parca stim acele suflete de o viata, iar energia lor ne atrage puternic.

Exista diverse lucruri care ne pot atrage. Poate fi vorba despre o voce, o tinuta aleasa cu grija, un mirol al pielii sau ceva semnificativ pentru aceasta persoana speciala, determinand ca aceasta flacara din interiorul nostru sa se transforme rapid intr-un foc puternic.

De obicei acestea sunt primele semne ca suntem intr-o relatie karmica. Sufletul nostru simte ca persoana de langa noi a fost o viata intreaga alaturi de inima noastra. Este ca si cum l-am cunoaste din timp - poate dintr-o viata anterioara. Astfel de sentimente apar adesea in anumite relatii de prietenie insa, atunci cand se intampla intr-o relatie sentimentala, atractia si emotiile sunt mult mai intense. Ne dorim compania acestei persoane, vrem sa stim mai multe despre ea si sa descoperim de ce sufletele noastre par sa fie doua bucati ale puzzle-ului vietii.

Legatura karmica poate fi adesea mult prea puternica si intensa pentru anumite persoane. Depinde de noi daca suntem dispusi sa acceptam o relatie atat de profunda nu doar la nivel emotional, ci si spiritual.

Citește și:

Pe de alta parte, o relatie karmica poate fi o experienta dureroasa pentru unul sau pentru amandoi. Ideea unei relatii karmice este ca trebuie sa invatam o lectie inainte de a fi gata sa gasim adevaratul nostru suflet pereche. Karma a fost comparata cu o roata care se intoarce de fiecare data. Actiunile noastre anterioare sunt partial cauza starii noastre actuale. Daca ranesti pe cineva, acelasi lucru ti se va face intr-un timp din viata ta.

Oare karma incearca sa te invete o lectie? Iata cele mai importante semne ca esti intr-o relatie karmica:

1. Simti ca traiesti acelasi lucru din nou si din nou.

Daca esti intr-o relatie in care intampini aceleasi probleme, situatii si dificultati, acesta este un semn ca te afli intr-o relatie karmica. Astfel de relatii repeta aceleasi tipare si raman stagnante pentru ca singurul mod in care poti creste este sa iti eliberezi sufletul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.