Setari Cookie-uri

Primele semne ca te afli intr-o relatie karmica

Legatura karmica poate fi adesea mult prea puternica si intensa pentru anumite persoane. Depinde de noi daca suntem dispusi sa acceptam o relatie atat de profunda nu doar la nivel emotional, ci si spiritual. 

2. Exista egoism.

Relatiile karmice nu respecta limitele sanatoase intre parteneri, ci din contra - se concentreaza doar asupra propriului interes si propriilor nevoi. Sunt modelul perfect pentru formarea relatiilor abuzive sau dependente.

3. Exista prea mult control.

In relatiile karmice exista control - cealalta persoana devine centrul universului tau si principala sursa a fericirii tale. Ai pus-o pe un piedestal si nu poti vedea defectele sale.

4. Exista o conexiune instantanee.

Astfel de relatii sunt marcate de o atractie imediata. Simti ca aceasta persoana este perfecta pentru tine. Simti ca deja o cunosti de o viata si devii instantaneu atasata de ea.

5. Exista temeri.

Relatiile karmice aduc la suprafata toate lucrurile de care iti este teama in viata: frica de abandon, de angajament, de respingere, de pierdere, de agresiune emotionala si toate fricile care se ascund in adancul sufletului tau.

Citește și:

6. Exista invatare.

Scopul principal al relatiilor karmice este sa inveti cum sa te iubesti pe tine insati si pe cei din jurul tau astfel incat sa opresti dorinta de a controla circumstantele si destinul.

7. Nu rezista.

Oricat de mult crezi ca ti-ai intalnit omul care sa te completeze, aceasta persoana nu este sufletul tau pereche, nu este persoana langa care vei trai intreaga viata. Astfel de relatii te pregatesc pentru adevarata intalnire cu sufletul tau pereche.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.