Setari Cookie-uri

5 Trucuri psihologice pentru a ii convinge pe oameni sa aiba incredere in tine

Increderea este cheia tuturor relatiilor. In relatiile pe care le avem cu familia, cu prietenii, cu colegii si cu partenerii de cuplu, increderea este cel mai important instrument.

4. Foloseste parfumurile potrivite

Stiinta a aratat ca felul in care mirosim poate fi o influenta importanta in castigarea increderii oamenilor cu care interactionam. Lavanda este o mireasma care este mult mai probabil sa fie bine primita deoarece are un efect calmant si linistitor. Alte mirosuri, precum menta, pot fi mai stimulative si ii pot pune pe oameni intr-o stare de alerta.

Daca vrei sa castigi increderea oamenilor, schimba samponul cu unul care contine lavanda sau foloseste balsam de rufe cu acest parfum.

5. Gaseste prieteni comuni

Oamenii sunt mai predispusi sa aiba incredere in persoanele cu care prietenii lor au o relatie apropiata. Acest fenomen presupune ca doua persoane care au un prieten in comun se pot intelege foarte bine intr-un timp destul de scurt de la momentul in care au facut cunostinta.

De-a lungul timpului s-a demonstrat ca exista mai multe comportamente si obiceiuri care ne pot ajuta sa castigam increderea oamenilor din jurul nostru, ceea ce ne ajuta sa construim o relatie mai durabila si mai fericita. Acestea sunt lucruri simple, de zi cu zi, care pot fi facute pentru a ne exprima increderea interioara fata de oamenii din jurul nostru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.