Setari Cookie-uri

Rodia, fructul care ne tine de foame

Rodiile sunt originare din Iran si urmele lor se pot vedea chiar și in vremea faraonilor. Ei erau ingropati cu rodii in jurul trupului in speranta pentru a avea o a doua viata. Iata ce beneficii are consumul de rodii sau de suc de rodii, scrie doctorulzilei.ro.

Rodia se infrateste cu familia capsunelor, fiind un fruct bogat in anti-oxidanti. Beneficiile rodiilor si a sucului acestora sunt nenumarate – de la alungarea foamei, pana la protejarea placii dentare.

foto interior si prima pagina: KatyaPulina Shutterstock

Rodiile sunt originare din Iran si urmele lor se pot vedea chiar si in vremea faraonilor. Ei erau ingropati cu rodii in jurul trupului in speranta pentru a avea o a doua viata. Iata ce beneficii are consumul de rodii sau de suc de rodii, scrie doctorulzilei.ro.

Rodia - Bogata in potasiu

Antioxidantii din rodii protejeaza organismul impotriva bolilor de rinichi, a bolilor cardiovasculare, deoarece ajuta la reglarea tensiunii arteriale. Rodia este bogata in potasiu, ceea ce reduce riscul bolilor rinichilor, conform unui studiu demarat de Asociatia Americana de Nefrologie.

Citește și:

Rodia - Aliment satios

Semintele de rodii sunt bogate in fibre, ceea ce inseamna ca sunt digerate mult mai greu, iar tu te simti satul intreaga zi. Le poti manca direct cu lingurita din fruct sau le poti presara pe diferite gustari cu iaurt, cereale, orez.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.