Setari Cookie-uri

Cum te va influenta Super Luna Sangerie in functie de semnul zodiacal

Pe data de 31 ianuarie 2018 are loc cea de-a doua luna plina din acest an. Fenomenul se va alinia cu o eclipsa lunara totala. De acest spectacol vom avea parte o data in viata. Fenomenul astronomic s-a intamplat ultima data acum 150 de ani.

Leu - Iei masuri importante

Eclipsa din 31 ianuarie te va impinge in lumina reflectoarelor deoarece in casa identitatii personale si a imaginii publice apar cateva schimbari majore. Este timpul sa iei masuri importante pentru a ajunge acolo unde iti doresti pe plan profesional. Astrele iti ofera tot ce ai nevoie pentru a reusi tot ce iti propui.

Fecioara - Esti foarte sensibila in aceasta perioada

Cu o eclipsa totala de luna, este posibil sa te astepti la o trezire spirituala clara cu privire la scopul vietii tale. S-ar putea sa intelegi ca trebuie sa faci compromisuri sau, din contra, sa lasi ca timpul sa isi joace cartea pentru a rezolva o problema cu care te confrunti de ceva timp. Pe plan sentimental, iti este foarte usor sa fii sincera si sa spui ce ai pe suflet.

Balanta - Renunti la o persoana din viata ta

Incerci sa faci putina ordine pe plan personal. Este posibil ca o relatie pe care o ai cu o persoana din viata ta sa nu mai serveasca scopului tau, motiv pentru care iei decizia ca este timpul sa rupi aceasta legatura si sa mergi singura pe drumul tau. Ai multa incredere in tine deoarece stii ca asta iti doresti in acest moment.

Citește și:

Scorpion - Poti face schimbari importante

In cazul in care esti nefericita pe plan profesional, este posibil ca aceasta eclipsa sa te ajute sa vezi luminita de la capatul tunelului si sa faci cateva schimbari majore care sa te ajute sa ajungi acolo unde visezi de ceva timp. Primesti sustinere din partea oamenilor dragi.

Sagetator - Trebuie sa dai dovada de maturitate

In aceasta perioada este posibil sa fii ocupata cu un proiect profesional care te scoate din zona de confort si te ajuta sa inveti lucruri noi, sa cunosti oameni importanti si sa intelegi mai bine ce ai de facut pentru un viitor frumos. Nu pierzi timpul deloc, iar asta este minunat. In plus, ideile tale sunt foarte apreciate de colaboratori si superiori.

Capricorn - Vesti bune pentru tine

Aceasta eclipsa te va convinge sa iti schimbi abordarea in ceea ce priveste echilibrul dintre viata profesionala si cea personala. Iti dai seama ca este timpul sa iti faci timp pentru a pune in ordine toate aspectele din viata ta si sa gasesti o varianta pentru a multumi pe toata lumea. Nu renunti la viata profesionala, insa reusesti sa iti imparti timpul astfel incat sa petreci si momente speciale alaturi de oamenii dragi de langa tine.

Citește și:

Varsator - Esti atenta la sentimentele tale

Profita de aceasta perioada si incearca sa iti echilibrezi dorintele cu cele ale oamenilor apropiati. Eclipsa totala de luna aduce o schimbare uriasa in zona relatiilor, fie ajutandu-te sa interactionezi mai bine cu cei dragi, fie convingandu-te ca este timpul sa renunti la anumite persoane. Esti foarte atenta la sentimentele tale si nu te lasi influentata de nimeni cand trebuie sa iei decizii importante.

Pesti - Trebuie sa iesi din rutina

Eclipsa totala de luna iti ofera posibilitatea de a experimenta lucruri noi; acesta este un moment foarte bun pentru a rupe rutina si a iesi din zona de confort. Incerci sa iti concentrezi intreaga atentie asupra vietii personale deoarece simti nevoia unor schimbari in relatia pe care o ai cu oamenii care te inconjoara.

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.