Setari Cookie-uri

Patru semne că ai lăsat în spate bagajul emoțional din trecut

Când te confrunți cu viața de zi cu zi sau când treci printr-o perioadă de stres, corpul tău reacționează eliberând energie. Cum îți dai seama de acest lucru afli mai jos. Iată care sunt cele mai comune semne că energia este eliberată din corpul tău.

Este timpul sa fii din nou fericita

Corpul tău este o structură uimitoare și inteligentă care poartă atât de multă înțelepciune și cunoaștere. Cu cât îți asculți mai mult corpul, cu atât ajungi să fii într-o mai strânsă legătură nu doar cu el, ci și cu scopul sufletului tău.

foto interior si prima pagina: Bruce Rolff Shutterstock

Îți recomand să încerci următorul exercițiu.

Ia-ți un minut liber. Pune-ți mâna dreaptă în zona inimii și mâna stângă în zona stomacului. Respira profund de trei ori și apoi întreabă-ți corpul: De ce avem nevoie?

Ascultă-ți răspunsul și descoperă ce își dorește corpul tău. Ai nevoie de o pauză? Ai nevoie de o îmbrățișare? Ai nevoie de mai multă iubire?

Citește și:

Corpul nostru este mereu în comunicare cu noi, trebuie doar să învățăm să îl ascultăm și să răspundem la semnele pe care le vedem, auzim, mirosim, simțim și gustam.

Când te confrunți cu viața de zi cu zi sau când treci printr-o perioadă de stres, corpul tău reacționează eliberând energie. Cum îți dai seama de acest lucru afli mai jos. Iată care sunt cele mai comune semne că energia este eliberată din corpul tău.

1. Îți trosnești degetele

Dacă îți trosnești degetele în mod regulat, înseamnă că organismul încearcă să elibereze energia din corp. Încearcă să fii conștientă de ce se întâmplă în momentul în care simți nevoia să îți troznești degetele și observă dacă acest moment coincide cu starea emoțională actuală.

Citește și:

Exercițiile fizice (în special stretching-ul) reprezintă o modalitate excelentă de a elibera energia stocată. Așadar, dacă după un antrenament sau efort fizic îți trossnești degetele, acest lucru ar putea fi o altă modalitate prin care corpul tău încearcă să elibereze energia.

2. Începi să caști

Căscatul nu este neapărat un semn că ești obosită, ci un semn de eliberare. Pe măsură ce caști, permiți ca oxigenul să pătrungă în corpul tău pentru a restabili nivelul de energie.

De asemenea, în urma unor studii, specialiștii au demonstrat că acest obicei al corpului eliberează energia negativă din corp, înlocuind-o cu cea pozitivă.

Data viitoare când caști încearcă să fii mai conștientă de acest lucru și să vezi dacă se schimbă ceva.

Citește și:

3. Strănuți

În unele culturi antice, oamenii credeau că strănutul este modul în care corpul protejează sufletul de energia negativă. Strănutul este cu siguranță o eliberare la nivel fizic, însă la nivel energetic acesta poate ajuta la eliminarea energiei blocate (mai ales cea din zona chakrei gâtului).

4. Îți lăcrimează ochii

Știm cu toții cât de terapeutic este atunci când plângi; dacă simți că ochii tăi încep să lăcrimeze înseamnă că acesta este un semn al corpului ca eliberează energie.

Când emoțiile tale devin prea supraîncărcate și mintea nu le mai poate face față, glandele lacrimale intră în acțiune. Acesta este modul în care organismul eliberează emoțiile și liniștește sufletul.

Citește și:

Este interesant faptul că ochii înlăcrimați apar de obicei după un căscat sau chiar un strănut, care susțin ideea că organismul eliberează energia stocată.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.