Setari Cookie-uri

Cum sa iti transformi visurile in realitate in 5 pasi simpli?

Toti avem visuri si lucruri pe care ni le dorim in viata noastra. Intr-un fel, a avea un vis sau un scop este ceea ce ne motiveaeza si ne ajuta sa avansam in viata. 

Imagineaza-ti ca ai o bagheta magica pe care o poti folosi si care ar face ca toate visurile tale sa devina realitate? Pentru ce ai folosi-o? Sa ai mai multi bani? Mai mult timp? Mai multa dragoste? Mai multa fericire? Mai multa libertate?

Toti avem visuri si lucruri pe care ni le dorim in viata noastra. Intr-un fel, a avea un vis sau un scop este ceea ce ne motiveaeza si ne ajuta sa avansam in viata.

foto interior si prima pagina: samantha cheah, Shutterstock

Unii dintre noi au visuri mai mari, mai ambitioase, iar altii mai mici si mai practice. Nu exista nicio cale gresita sau corecta in a visa in aceasta viata.

Visurile vin adesea din vocea inimii noastre. Inima ne incurajeaza sa visam si sa dorim ceva. Ne incurajeaza sa mergem dupa pasiunile noastre si sa luptam pentru ceea ce ne dorim.

Inima noastra este responsabila de visuri, insa ea nu poate face mai mult. Restul trebuie sa provina de la noi, din luarea masurilor. Trebuie sa ne aliniem inima, mintea si corpul astfel incat sa transformam aceste visuri in realitate.

Citește și:

Daca vrei ca visurile tale sa devina realitate, iata care sunt cei cinci pasi pe care trebuie sa ii faci potrivit foreverconscious:

Pasul 1: Defineste-ti visul

Acorda-ti timp sa obtii clar ceea ce iti doresti. Chiar vrei mai multi bani sau vrei doar siguranta care vine la pachet cu acestia? Sau statutul? Chiar vrei sa gasesti sufletul tau pereche sau inainte de a il gasi trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine?

Din nou, nu exista un raspuns corect sau gresit. Scopul acestor intrebari este sa te ajute sa clarifici ceea ce iti doresti cu adevarat.

Cand esti gata, scrie-ti visul intr-o singura fraza clara si succinta.

Pasul 2: Lucreaza la pasii tai

Acum ca ti-ai definit visul, elaboreaza pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a iti realiza visul. Aminteste-ti, pastreaza o lista fundamentala si concentreaza-te doar asupra lucrurilor care sunt absolut necesare pentru a iti vedea visul implinit.

Citește și:

Ca exemplu: Vrei sa devii o scriitoare cunoscuta.

Pasii necesari: scrie o carte, tipareste cartea, vinde copii.

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.