Setari Cookie-uri

Cum sa iti transformi visurile in realitate in 5 pasi simpli?

Toti avem visuri si lucruri pe care ni le dorim in viata noastra. Intr-un fel, a avea un vis sau un scop este ceea ce ne motiveaeza si ne ajuta sa avansam in viata. 

Pasul 3: Crede in tine insati

Privind elementele din lista, ce simti? Apare teama? Daca simti frica sau indoiala, permite-i sa existe. Nu o ignora. Ofera-ti permisiunea de a onora frica, insa apoi incearca sa inlocuiesti aceste ganduri inspaimantatoare/ indoielnice cu incredere in propria persoana.

Crede in tine! Acesta este unul dintre cei mai importanti pasi pe care trebuie sa ii faci pentru a iti transforma visul din gand in realitate.

Singurele limite pe care le ai sunt cele pe care ti le pui singura. Aminteste-ti ca poti face orice!

Pasul 4: Apuca-te de treaba

Ai lista pasilor, ai increderea in tine, acum este timpul sa incepi. Nu trebuie neaparat sa o iei cu inceputul, incepe cu ce ti se pare mai usor.

Ia masuri mici in fiecare zi. Continua sa crezi in tine si sa mergi mai departe. Foloseste-ti inima, mintea si corpul pentru a te calauzi.

Citește și:

Pasul 5: Foloseste bagheta magica

Ai deja bagheta magica in mana ta. Trebuie doar sa inveti cum sa o folosesti. Uneori vei esua si vei cadea, insa alteori vei zbura. Aceste momente reprezinta o parte a procesului de invatare. Totul face parte din jocul vietii.

Ofera-ti permisiunea de a incerca. Ofera-ti permisiunea de a sari si de a avea incredere in tine, in ceea ce vrei cu adevarat. Cand crezi in tine, nimic nu este imposibil si totul este posibil.

Unele visuri au nevoie de mai mult timp decat altele. Nu renunta! Continua sa mergi mai departe si sa te adaptezi oricaror schimbari de-a lungul drumului tau.

Atata timp cat visul tau inca te inspira, continua! Poti mai mult decat crezi.

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.