Setari Cookie-uri

Vrei o viata fericita? Descopera aceste rezolutii pentru 2018!

Fericirea poate fi definita ca experienta ce se afla la intersectia dintre placere si sens. Ca sa iti gasesti scopul in viata si ca sa il atingi, ai nevoie sa gasesti tot ce te motiveaza, se aliniaza cu valorile tale interioare si telurile tale.

Daca una dintre cele mai presante rezolutii pentru 2018 este faptul ca vrei o viata fericita, atunci avem noi cateva sugestii ca sa iti gasesti scopul in viata.

Psihologii de la Psychology Today au alcatuit un top al celor mai bune 19 rezolutii pentru 2018, care te vor ajuta sa iti gasesti scopul in viata.

foto interior si prima pagina: Aleshyn_Andrei Shutterstock

Si asta pentru ca psihologii considera ca poti decide sa fii mai fericita. Poti alege, deloc egoist, sa ai o viata implinita, poti alege sa gandesti pozitiv. Daca vrei o viata fericita, trebuie sa iti canalizezi energia si eforturile in activitati si alegeri ce iti aduc bucurie.

Desi multi oameni inca considera fericirea drept triviala, studiile releva faptul ca o viata fericita inseamna longevitate, stare de sanatate buna, stres scazut, creativitate, relatii mai bune.

Citește și:

Fericirea poate fi definita ca experienta ce se afla la intersectia dintre placere si sens. Ca sa iti gasesti scopul in viata si ca sa il atingi, ai nevoie sa gasesti tot ce te motiveaza, se aliniaza cu valorile tale interioare si telurile tale.

CIteste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.