Setari Cookie-uri

Luna Plina si Luna Albastra in Martie. Pregateste-te pentru o perioada plina de energie si schimbari pozitive

Luna plina vom avea pe 1 martie si 31 martie. Nu vom avea nicio Luna sangerie asa cum am avut in ianuarie, insa Luna nu va dezamagi nici de data aceasta cu lumina ei puternica si toate beneficiile pe care ni le aduce pe plan personal.

Suntem foarte sinceri cand vine vorba despre intentiile noastre. Cand vine vorba de luarea unei decizii importante, ii ascultam pe cei din jurul nostru si le acceptam sfaturile, insa alegem sa ne bazam pe intuitie. Valorile traditionale si obiceiurile vechi pot aduce solutii noi la probleme cu care ne confruntam de ceva timp.

Pe plan personal, acesta este un moment foarte bun pentru a ne vizita parintii si bunicii sau pentru a ne intoarce mai mult la traditie. Vom fi atrasi de trecut si vom dobandi mai multa incredere in noi si reasigurare ca totul va fi bine daca ne intoarcem putin in timp; chiar si rasfoirea unor fotografii vechi ne pot ajuta sa ne dam seama cine suntem cu adevarat in aceasta perioada.

De asemenea, este timpul sa ne asumam responsabilitatea pentru comportamentul nostru. Ne putem baza pe autodisciplina, rabdare si hotarare pentru a renunta la obiceiurile proaste si pentru a ne imbunatati viata. Putem cauta sprijin si sustinere emotionala in oamenii in care avem incredere.

Citește și:

Este foarte probabil ca visele noastre (inclusiv cosmarurile) sa devina mai intense in luna martie. Chiar daca ne amintim sau nu visele noastre, ceea ce visam poate influenta semnificativ modul in care ne simtim pe tot parcursul zilei. Asadar, trebuie sa lucram mai mult la starea noastra de spirit astfel incat sa fim linistiti si veseli.

In relatia cu oamenii din jurul nostru, avem o veste buna - desi aceasta luna este usor instabila, avem ocazia sa aflam cine sunt adevaratii nostri prieteni. Chiar daca este posibil sa fim raniti in aceste momente, pe termen lung ne va fi mult mai bine pentru ca putem afla cu adevarat in cine putem avea incredere si in cine nu.

Acum avem sansa sa incheiem anumite capitole din viata noastra nu doar pe plan profesional, ci si in relatiile cu oamenii din jurul nostru.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.