Setari Cookie-uri

9 Semne familiare pe care le experimentezi când găsești locul sufletului tău pe pământ

Există anumite zone ale planetei care sunt puncte spirituale. Ele emit o mare cantitate de energie pentru sufletele noastre și reușesc să relaxeze. Senzația pe care o poți descrie în momentul în care ai găsit locul sufletului tău este de "acasă". 

Fiecare persoană are un loc al sufletului său pe acest pământ. Și este de datoria ta să îl găsești.

Ce sunt aceste locuri magice?

Potrivit simplecapacity, există anumite zone ale planetei care sunt puncte spirituale. Ele emit o mare cantitate de energie pentru sufletele noastre și reușesc să relaxeze. Senzația pe care o poți descrie în momentul în care ai găsit locul sufletului tău este de "acasă".

foto interior si prima pagina: Captblack76 Shutterstock

Cum găsești locul sufletului tău?

Multe persoane mărturisesc că și-au găsit puterea de a deveni mai sigure pe ele, mai încrezătoare în forțele proprii în astfel de locuri. Ele simt acest loc precum o sferă privată pe care ajung să o transforme în "acasă"; vizitează locul sufletului pentru a medita, pentru a își limpezi gândurile, pentru a scăpa de griji și de probleme sau pentru a găsi răspunsuri la întrebări care le aleargă prin minte.

Citește și:

Aceste spații sunt locuri speciale în care simți că sufletul tău a mai stat într-o viață anterioară. Ele vin la pachet cu amintiri și sunt foarte aproape de inima persoanei care le găsește. Ar putea fi un loc în care ai luat naștere sau unde ți-ai întâlnit sufletul pereche.

Când cauți locul sufletului tău, gândește-te la cel în care te simți cel mai bine. În care găsești liniște de fiecare dată. Poate fi chiar și un colț dintr-un parc sau dintr-o pădure.

Pentru ca orice formă de activitate spirituală să aibă loc, pacea interioară este extrem de importantă. Dacă sufletul tău nu poate elibera emoțiile pe care le are, atunci nu ești în locul sufletului tău.

Iată care sunt cele mai importante semne că ai găsit locul sufletului tău. Vei simți următoarele lucruri:

Citește și:

- explozie de energie;

- un sentiment de familiaritate;

- senzația de pace în suflet;

- corpul tău se relaxează;

- peisajul din jurul tău te face să te simți bine;

- în ciuda problemelor care îți apăsă inima, te simți fericită aici;

- te simți motivată și ai multe idei noi;

- îți simți sufletul liber;

- te simți mult mai conectată la șinele tău.

Ce trebuie să știi:

Locul sufletului tău nu trebuie să fie un loc real. Ar putea fi un loc pe care mintea și-l imaginează. Poți construi în imaginația ta un loc fericit în care poți evada cu ușurință în momentele în care apar probleme.

Și sufletul tău aparține acestei lumi (la fel ca trupul tău)

Locul sufletului tău este undeva unde te simți că acasă. În afară de casa în care locuiești, simți că orice loc pe care îl vizitezi este unul turistic. Important este să te întorci întotdedauna la locul sufletului tău - cel pe care îl poți numi "acasă".

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.