Oamenii sensibili sau emotivi trec mai greu prin viata. Si asta pentru ca totul e o traire intensa. Cand sus. Cand jos. Decat in acest carusel, mai bine invata cum sa iti controlezi emotiile pentru a nu-ti pierde nici energia si nici focusul in viata.

Nouă pași pentru te păzi de energia negativă

foto interior si prima pagina: Zolotarevs Shutterstock

Cum sa iti controlezi emotiile

Emotiile sunt puternice. Un stres, o teama se pot transforma in axietate daca sunt prost gestionate. O tristete duce la depresie daca esti sensibila. Invata cum sa iti controlezi emotiile pentru a evita stresul cauzat de clipele cand simti prea mult si pentru a nu te mai simti epuizata tot timpul.

Invata sa renunti la lucrurile pe care nu le poti controla tocmai pentru a nu-ti pasa atat de altii si a nu te mai lasa trasa in vortexurile lor. Daca esti o persoana sensibila si obervi ca de multe ori preiei energiile celorlalti, iata cum sa iti controlezi emotiile:

Mai putina empatie

Empatia e importanta pentru un om. E piesa cheie in umanitate, dar daca deja ajungi sa te identifici cu probleme altora, iti vei pierde energia pe vietile lor si nu vei mai avea nimic ramas pentru viata ta.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Șapte pași pentru a te păzi de oamenii toxici
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta