Setari Cookie-uri

Cum sa vezi partea buna a vietii in doar patru pasi simpli

Nu te judeca nici pe tine si nu judeca nici oamenii din jurul tau. Nu stii ce se afla in sufletul lor si care este povestea vietii lor. 

Lumea este un loc plin de provocari. Exista o parte buna si o parte intunecata. Se intampla lucruri frumoase si lucruri mai putin frumoase in fiecare secunda pe care o traim. Indiferent de toate aceste intamplari, exista o modalitate frumoasa pentru a vedea parte buna a vietii... pentru a trai cu zambetul pe buze.

foto interior si prima pagina: FCSCAFEINE Shutterstock

Pana la urma, totul se reduce la nivelul tau de perceptie. Alege sa te concentrezi asupra lucrurilor care conteaza pentru tine. Urmand acesti pasi simpli in doar cateva zile vei incepe sa vezi schimbari frumoase in viata ta. Iti vei da seama ca acum sufletul tau pluteste deasupra haosului si vei gasi o noua semnificatie (mai frumoasa) pentru lumea din jurul tau.

Pasul 1: Dezvolta o practica de meditatie

Chiar si o sedinta de 10 minute poate avea un efect minunat asupra vietii tale. Cel mai bine este sa meditezi dimineata sau sa iti faci un program in fiecare zi.

Citește și:

Cum meditezi: Fie stai pe un scaun, cu picioarele pe pamant, fie te asezi pe podea cu picioarele incrucisate. Daca stai pe podea, foloseste o perna pentru a iti sprijini soldurile astfel incat acestea sa fie putin mai sus decat picioarele.

Pe masura ce meditezi, concentreaza-te asupra respiratiei si incearca sa te eliberezi de gandurile pe care le ai. Daca te ajuta sa faci cateva exercitii de respiratie, esti libera sa le faci.

De asemenea, poti incerca sa reciti o mantra preferata.

Pentru inceput, pune un cronometru timp de doar zece minute si incearca sa faci acest exercitiu zi de zi. Vei vedea rezultate frumoase intr-un timp foarte scurt.

Pasul 2: Concentreaza-te pe ceea ce este bun

Viata nu este menita sa fie perfecta. Va exista intotdeauna o lupta, insa concentrandu-te pe ceea ce este bun in viata ta, lupta devine mult mai usor de gestionat.

Citește și:

Monitorizeaza-ti gandurile si afla cata energie oferi lucrurilor frumoase si celor mai putin frumoase din viata ta. Adesea, suntem atat de prinsi de lucrurile care nu functioneaza si care ne fac rau incat uitam ca avem atat de multe lucruri minunate nu doar in viata noastra, ci si in jurul nostru (gata sa fie descoperite).

Pasul 3: Inlocuieste judecata cu bunatatea

Majoritatea oamenilor au tendinta de a judeca prea mult. Aminteste-ti ca esti aici pentru a invata, a creste, a esua, a reusi. Nu te astepta sa ai totul pe tava. Da, vei face greseli... asa este in viata.

Nu te judeca nici pe tine si nu judeca nici oamenii din jurul tau. Nu stii ce se afla in sufletul lor si care este povestea vietii lor.

Pasul 4: Cunoaste-ti scopul in viata

Care este scopul tau? Scopul tau este sa fii tu insati si sa traiesti adevarul tau, iar singurul adevar este dragostea.

Citește și:

Petrece mai mult timp in compania propriei persoane si incearca sa te intrebi: cum pot sa ma iubesc pe mine mai mult? Cum pot sa ii iubesc pe cei din jurul meu mai mult?

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.