Setari Cookie-uri

9 Semne care indică faptul că ai cel mai rar tip de personalitate din lume

INFJ este cel mai rar tip de personalitate definit de indicatorul de tip Myers-Briggs. Astfel de persoane sunt cunoscute ca fiind măture emoțional, foarte inteligente și intuitive. 

Doar 2% din populația planetei intră sub tipul de personalitate INFJ.

INFJ este cel mai rar tip de personalitate definit de indicatorul de tip Myers-Briggs. Astfel de persoane sunt cunoscute ca fiind măture emoțional, foarte inteligente și intuitive.

foto interior si prima pagina: InnervisionArt Shutterstock

Iată câteva dintre semnele care îți spun că te afli printre acest tip de persoane:

1. Majoritatea se plâng că nu se simt niciodată ca parte a unui grup.

Aceste persoane sunt în mare parte singuratice și nu se pot conecta foarte bine cu celelalte persoane. Ei bine, nu ar trebui să fie o surpriză pentru că sunt doar câteva persoane ca tine în această lume. Este normal să te simți diferită de cei din jurul tău.

2. Timpul este prețios pentru tine.

Nu pierzi nici măcar o secundă pe ceva ce simți că nu merită. În același mod, nu ai timp pentru persoane care nu sunt autentice, reale. Pentru ele, calitatea este mult mai mare decât cantitatea în fiecare aspect al vieții.

Citește și:

3. Ești o persoană cu un suflet cald.

Asculți ce au de spus oamenii cu care intri în contact și reușești să îi faci să se simtă în largul lor. Îți place să oferi o mână de ajutor celor care au nevoie.

4. Ești o persoană empatică.

Poți simți emoțiile altora ca și cum ar fi ale tale. De aceea, uiți și ierți rapid. Empatia este una dintre trăsăturile frumoase ale sufletului tău.

5. Nu ai timp pentru nimic ce nu este autentic.

Nu ai nevoie de dramă, durere și suferință în viața ta. În momentul în care consideri ca o persoană toxică sau manipulativă încearcă să îți influențeze sufletul, decizi să o ții la distanță de tine sau chiar să o scoți din viața ta.

6. Nu ești prinsă de un singur loc în această lume.

Ci din contră, îți place să călătorești și să descoperi locuri noi și interesante. Ești atrasă de alte culturi și de modul în care trăiesc alți oameni.

Citește și:

7. Îți place să petreci timp singură.

Uneori simți nevoia să fii doar tu, să îți asculți sentimentele și gândurile și să te reconectezi cu inima ta. Solitudinea îți vindecă sufletul.

8. Simți întotdeauna nevoia să oferi o mână de ajutor.

Vrei să protejezi și să vindeci această lume. Îți dorești să vezi tot timpul oameni fericiți, cu zâmbetul pe buze, care se bucura la lucrurile mărunte și frumoase care se întâmplă în viața lor.

9. Ești o persoană loială.

Acorzi o atenție deosebită partenerului de cuplu, membrilor familiei și prietenilor apropiați. Cu fiecare dintre aceștia ai o relație specială.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.