Setari Cookie-uri

4 Semne de la Univers că sufletul tău nu-și mai găsește locul pe acest pământ

Când aceste tensiuni preiau controlul asupra vieții tale, te simți epuizată, obosită și se poate instala chiar și depresia.

Când simți că nu mai ești în echilibru cu viața ta, te simți ciudat. Parcă nu îți mai găsești locul nicăieri în lume. Acest lucru apare, de obicei, când ești prinsă în tot stresul emoțional, de la locul de muncă, stresul financiar, stresul stilului de viață... și nu știi ce să mai faci.

foto interior si prima pagina: LaVika Shutterstock

Când aceste tensiuni preiau controlul asupra vieții tale, te simți epuizată, obosită și se poate instala chiar și depresia. Acesta este motivul pentru care este important să observi semnele și să faci ceva în legătură cu acestea înainte de a ajunge în acest punct.

Dacă te îndrepți către o prăpastie, adesea Universul intervine și îți trimite câteva semnale pe care ar fi bine să le înțelegi. Iată care sunt cele mai des întâlnite semne de la Univers că sufletul tău nu își mai găsește locul pe acest pământ:

Citește și:

1. Ai vise în care cauți ceva ce nu poți găsi sau ceva ce ai pierdut

Visele în care încerci să cauți ceva sau să urmărești ceva sunt adesea un semn că trebuie să încetinești și să îți faci timp pentru tine, pentru ca sufletul tău să se odihnească. Această încercare de a găsi ceva indică faptul că faci prea multe și ca oricât de mult ai încerca, îți este greu să ții pasul cu tot ce se întâmplă în viaata ta. Un astfel de vis indică, de asemenea, că te simți copleșită sau supraîncărcată cu ce se întâmplă în viața ta.

2. Ai parte de mici accidente

Accindetele micuțe (cel mai întâlnit exemplu: te lovești la degetul mic de la picior) sunt un alt semn că trebuie să încetinești cu ceea ce faci. Acestea ar putea indica, de asemenea, că trebuie să iei o pauză și să analizezi mai mult situația în care te afli înainte de a lua o decizie importantă sau de a te grăbi.

Citește și:

3. Uiți diverse lucruri

Dacă uiți întâlniri sau trebuie să îți amâni angajamentele făcute, cel mai probabil acesta este un semn că ești supraîncărcată, încerci să te ocupi de prea multe lucruri și nu îi mai acorzi atenție sufletului tău cum ar trebui. Deși este normal să uiți lucruri din când în când, dacă acest lucru se întâmplă în mod constant, ar putea fi un semn că probabil trebuie să iei o pauză.

4. Lucrurile care îți aduceau bucurie acum nu o mai fac

Dacă îți place să gătești însă acum consideri acest task o corvoadă; dacă îți place yoga, însă acum simți că nu mai poți merge la cursuri... ar putea și pentru că te-ai axat prea mult pe aceste obiceiuri și ți-ai pierdut energia și entuziasmul. În cazul în care rezonezi cu acest lucru și îți eviți hobby-urile care odată îți plăceau, ar putea fi un semn că este timpul să te oprești din tot ce faci și să înveți să te relaxezi. Ascultă-ți sufletul, ascultă-i nevoile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.