Dependenta de telefon e periculoasa: 10 efecte negative

Dependenta de telefon e periculoasa: 10 efecte negative

Zece efecte negative cu care te poti confrunta daca acorzi o atentie exagerata smartphone-ului tau.

Fiecare dintre noi riscam sa cadem prada tehnologiei, iar dependenta de telefon este o problema reala, care te poate impacta negativ pe termen lung. Daca te recunosti in cele ce urmeaza, incearca sa reduci timpul petrecut pe telefon fiindca nu-ti aduce nimic bun! Ba dimpotriva! Retail jobs

foto interior si prima pagina: Syda Productions Shutterstock

Avem cel putin un telefon si suntem dependente de el, de cand ne trezim si pana noaptea tarziu, cand ne bagam in pat. Dar si in drum spre serviciu, cand suntem la o cafea cu prietenele, cand suntem la birou si chiar cand mergem pe strada! Adica, aproape non-stop! Insă dependenta de telefon este periculoasa!

Editorii de la huffingtonpost.com ne atrag atentia cu zece efecte negative cu care te poti confrunta daca acorzi o atentie exagerata smartphone-ului tau.

Dependenta de telefon nu aduce nimic bun

1. Te face sa te simti descurajata. Studiile arata ca oamenii care petrec prea mult timp cu telefonul in fata au mai multe ganduri negative si acest lucru ii afecteaza pe termen lung. Dependenta de telefon te predispune episoadelor de depresie, iar retelele de socializare te descurajeaza de multe ori fiindca prezinta vietile (aparent) perfecte ale celorlalti.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri