Setari Cookie-uri

Cum sa iti pastrezi prioritatile si sa nu mai uiti de tine?

Uneori vietile noastre sunt atat de pline, incat este necesara prioritizarea si planificarea in moduri ce par mai degraba practice si nu personale.

In orice moment, o persoana poate fi mai multe lucruri, poate avea mai multe roluri in interactiunile cu oamenii din viata ei. Suntem parinti, parteneri, fii, fiice, frati, prieteni, sefi, colegi si de multe ne ori ne trezim ca uitam de noi. Este esential sa iti pastrezi prioritatile, insa, pentru o viata implinita.

foto interior si prima pagina: Kristina Kokhanova Shutterstock

Uneori vietile noastre sunt atat de pline, incat este necesara prioritizarea si planificarea in moduri ce par mai degraba practice si nu personale. Multi ne facem vinovati de a plasa forma deasupra substantei. Pentru ca multi uitam de cea mai importanta persoana din vietile noastre: de noi insine.

Pentru a invata sa iti pastrezi prioritatile, vom vedea parerea specialistilor psihologi clinicieni de pe Psychology Today.

Un bun exemplu in acest sens este mitul vacantei perfecte. Cei mai multi credem ca timpul alaturi de partener sau copii este pretios. Planificam si planificam, rezervam bilete, facem itinerarii aglomerate si, cand ajungem sa traim experienta, de fapt, nu o traim, pentru ca suntem coplestiti de intentiile noastre.

Citește și:

Este usor sa fii cuprins de aceasta stare, insa este necesar sa iti pastrezi prioritatile, sa nu pierzi legatura cu ceea ce simti in acel moment, cand traiesti o experienta.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.