Setari Cookie-uri

Cinci trucuri pentru a atrage mai multă energie pozitivă

Nimic nu îți ridică vibrația decât să trăiești în prezent. Gândurile de îngrijorare legate de viitor sau rememorarea trecutului îți epuizează rezervele de energie. 

Fizica cuantincă a demonstrat că totul în univers este energie care vibrează pe o anumită frecvență. Cu cât frecvența este mai înaltă, cu atât experiențele de viață pe care le atragi sunt mai pozitive și mai armonioase. Iată cinci trucuri pe care le poți folosi zilnic pentru a atrage mai multă energie pozitivă în viața ta.

foto interior si prima pagina: DeepGreen Shutterstock

1. Trăiește în momentul prezent

Nimic nu îți ridică vibrația decât să trăiești în prezent. Gândurile de îngrijorare legate de viitor sau rememorarea trecutului îți epuizează rezervele de energie.

Îți poți planificaziua sau stabili obiective pentru viitor fără cu relaxare. În plus, cele mai bune rezultate apar atunci când îi încredințezi universului planurile și obiectivele tale. Atunci când faci pace cu trecutul sau viitorul ai capacitata de a-ți concentra energia în momentul prezent.

Citește și:

2. Respiră adânc

Stresul face part din viață. In cantități mici, ne împinge să avem mai multă grijă de sănătatea noastră fizică, mentală, emoțională și spirituală. Pe de altă parte, atunci când devine predominant, efectele sale sunt devastatoare. In astfel de momente, concentrează-te asupra respirației. Respiră lent și adânc. Simte cum aerul îți intră în plămâni și îți relaxează nervii. Fă acest lucru timp de 5 până la 15 minute. Te vei simți revigorată și mai energizată.

3. Conectează-te cu natura.

Natura este întotdeauna în armonie cu ea însăși. Animalele, insectele, păsările, florile, tot ceea ce face parte din mama natură te pot ajuta să îți găsești armonia interioară. Când ești în armonie cu tine, vibrezi la o frecvență mai mare, care atrage mai multă energie pozitivă spre tine.

Citește și:

4. Fă ceea ce te inspiră.

Uneori, chiar și atunci când ne place, munca în exces devine o corvoadă. Este
inspiră cu adevărat. Poate fi o pasiune de-a ta sau pur și simplu să asculți muzica preferată. Când faci ceea ce îți inspiră sufletul, îți amintești de motivul pentru care faci ceea ce faci și să dai mai multă valoare acțiunilor tale.

5. Fă ceea ce te îți dă putere

ea mai importantă persoană care are nevoie de grija ta ești chiar tu. Nu poți avea grijă de cei dragi sau de alții atunci când nu ai capacitatea de a face acest lucru. Fii conștientă de ceea ce vrei și asigură-te că îți împlinești nevoile. Fă lucruri care îți dau energie și îți sporesc puterea interioară. Infruntă-ți temerile și spune ceea ce gândești.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.