Setari Cookie-uri

7 Lucruri mai puțin cunoscute pe care le fac oamenii cu depresie ascunsă

Această listă te-ar putea ajuta să îți dai seama care sunt oamenii care suferă de depresie ascunsă astfel încât să poți face ceva pentru a îi ajuta: 

Există o diferență uriașă între a fi trist și a fi o persoană care suferă de depresie. Depresia este o boală întâlnită tot mai des în ultimul timp. Destul de întâlnită încât să se facă ceva pentru ca oamenii deprimați să nu mai simtă că sunt singuri. Din păcate, ei se simt așa în continuare.

foto interior si prima pagina: lpedan Shutterstock

Potrivit simplecapacity, există câteva metode pentru a recunoaște semnele de depresie ascunse și obscure. Această listă te-ar putea ajuta să îți dai seama care sunt oamenii care suferă de depresie ascunsă astfel încât să poți face ceva pentru a îi ajuta:

1. Ei găsesc căi neașteptate pentru a spune ceea ce simt

Sunt oameni creativi. În ciuda faptului că nu pot vorbi deschis despre sentimentele și tristețea pe care le simt, se asigură că își exprimă emoțiile printr-o formă de artă. S-ar putea să se descurce foarte bine cu cuvintele însă știu cum să ridice totul la nivel de artă.

Citește și:

2. Viața lor este o luptă constantă împotriva gândurilor nedorite

Sunt întotdeauna cu nervii la pământ. Le este foarte dificil să pună capăt gândurilor negative, iar viața lor este o luptă perpetuă încercând să nu mai cedeze acestor emoții.

3. În jurul lor ridică ziduri pentru a se proteja

Ei sunt foarte atenți la oamenii din jur. De obicei, pentru a se proteja încearcă să se închidă în ei și să ridice ziduri pentru a sta departe. Până și în ceea ce privește relația cu oamenii din jurul lor, aceștia mențin o distanță astfel încât să se asigure că nu sunt răniți.

4. Nu vor cere niciodată ajutor

În sufletul lor există întotdeauna strigăte de ajutor pe care nu reușesc niciodată să le scoată la iveală. Le este teama că nimeni nu va răspunde la cererea lor și că vor suferi și mai mult.

Citește și:

5. Nu cred niciodată când cineva le spune că sunt iubiți

Le este teamă să nu fie părăsiți. Le este teamă să își afișeze sentimentele. Și, cel mai important, nu cred niciodată când cineva le spune că sunt iubiți. Iar acest ultim lucru se întâmplă pentru că oamenii i-au abandonat din nou și din nou de-a lungul timpului.

6. Se protejează intens

După ce au fost abandonați din nou și din nou, este firesc ca o persoană să nu mai caute ajutor în afară și să își protejeze singuri sufletul.

7. Sunt pregătiți pentru ce este mai rău

Sunt întotdeauna cu garda sus pentru că știu că va urma ce este mai rău. Se trezesc în fiecare zi gândindu-se că ceva se va întâmpla.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.