Setari Cookie-uri

Cele 7 tipuri de persoane empatice care sunt aici pentru a schimba lumea

Datorită abilităților lor, persoanele empatice știu să scoată la iveală ce este mai frumos din toată lume astfel încât nu există niciun motiv să ne temem de energia negativă a celorlalți. 

Multe persoane empatice se simt copleșite de ceea ce simt; ele cred că sunt dezavantajate de puterile și abilitățile lor. Cu toate acestea, dacă înțeleg cât de speciale sunt, ajung să își folosească forțele pentru a ajuta oamenii din jurul lor și să facă această lume una mult mai bună și mai frumoasă.

foto interior si prima pagina: defatima, Shutterstock

Într-o lume în care mulți oameni se simt deconectați și confuzi, persoanele empatice intră în acțiune și știu exact ce și când să spună. Abilitațile lor știu să scoată la iveală ce este mai frumos din toată lume astfel încât nu există niciun motiv să ne temem de energia negativă a celorlalți.

Iată care sunt cele 7 tipuri de persoane empatice care sunt aici pentru a schimba lumea:

Citește și:

1. Empaticul receptiv emoțional

Ai simțit vreodată că ești copleșit de tot ce se întâmplă în jurul tău? Simți mereu ce simt cei din jurul tău și nu mai știi să faci diferența dintre ce ești și ce nu ești?

Empaticul receptiv emoțional poate experimenta emoțiile altor persoane.

2. Empaticul receptiv mental

Acest tip de empatic va simți intuitiv sau va ști ce simte și de ce are nevoie o persoană și ce trebuie să facă pentru a o ajuta să se simtă mai bine. Astfel de persoane pot simți energia subtilă a unui om și pot interacționa și schimbă subtil câmpul energetic al acelei persoane astfel încât o vindece.

3. Empaticul geomantic

Persoanele care sunt empatice geomantic au capacitatea de a citi semnalele și energiile transmise de Univers pe pământ. Mai exact, acestea pot simți când ceva urmează să se întâmple și ce emoții sunt experimentate în mediul respectiv.

Citește și:

4. Empaticul plantelor

Persoanele care sunt empatice cu plantele sunt foarte atente la plante - ele simț, știu și înțeleg de ce au nevoie acestea. Pot auzi gândurile plantelor și vor fi meticuloase și intuitive în natură.

De asemenea, sunt profund familiarizate cu spiritul fiecărei plante și pot construi cu ușurință o relație cu acesta.

5. Empaticul animalelor

Persoanele empatice cu animalele se simt profund legate de acestea; știu de ce au nevoie și le pot simți gândurile și emoțiile. De obicei, aceste persoane ajung să dețină mai multe animale sau chiar să lucreze ca medici veterinari. Multe vor simți nevoia să lucreze ca voluntari la adăposturi sau organizații pentru protecția animalelor.

6. Empaticul intuitiv

O persoană empatică intuitiv trebuie doar să se uite la o persoană pentru a începe să descopere ce se întâmplă cu aceasta și să afle informații despre viață și trecutul ei.

Citește și:

Acest lucru poate părea copleșitor și, dacă acest empat, nu știe să facă distincția între propriile gânduri și emoții și ale celorlalți, atunci se poate găsi în multe relații co-dependente.

7. Empaticul oglindă (sau Heyoka)

Heyoka este un termen nativ american care înseamnă "oglinda". Heyokas sunt persoanele empatice care simt gândurile și emoțiile altora și apoi acționează în fața altei persoane.

Ele ajung să arate unei anumite persoane toate aspectele nedorite; într-un fel, ele sunt precum un guru pentru că vin în această lume pentru a ajuta alți oameni să evolueze și să facă acest lucru fiind o reflecție a acestora.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.