Setari Cookie-uri

9 abilitați minunate cu care ne naștem, însă alegem să le ignorăm

Mintea umană a fost învăluită în mister întreaga sa existență. Iată care sunt cele 9 abilitați minunate cu care te naști, însă alegi să le ignori: 

Mintea umană a fost învăluită în mister întreaga sa existență. Faptul că avem personaje precum Profesorul X este o dovadă suficientă ca mintea umană, energiile și puterile sale neexploatate au fascinat întotdeauna omenirea.

Mintea și corpul uman au o cantitate infinită de potențial neexploatat. Cea mai bună parte, toată lumea se naște cu anumite puteri, însă nimeni nu știe cum să profite de ele.

Iată care sunt cele 9 abilități minunate cu care te naști, însă alegi să le ignori:

1. Vocea din interior

Amintește-ți de marii profeți precum Mohamed sau Iisus. Toți oamenii lumea au găsit ceea ce căutau datorită vocii care le-a vorbit. Vocea este, desigur, vocea lui Dumnezeu rezonând prin sufletele lor. Depinde doar de noi dacă vrem să o ascultăm sau nu.

Citește și:

2. Pacea interioară

Pacea ta interioară și locul fericit al sufletului tău sunt doar ale tale. Aici poți fi cu adevărat tu însăți, fără măști și fără minciuni.

3. Capacitatea de a îți controla respirația

Respirația îți poate influența în bine sistemul nervos și te poate ajuta să te liniștești în momentele în care ești agitată. Ține-ți respirația și expiră treptat - repetă acest exercițiu de 10 ori - vei declanșa astfel un mecanism care îți va face corpul să se simtă mai relaxat în doar câteva secunde.

4. Privitul concentrat

Ați văzut vreodată că oamenii la care tocmai v-ați uitat se uită imediat la voi sau privesc înapoi? Acest lucru se datorează faptului că privirea este tangibilă, iar întreaga existență a celeilalte persoane este lovită de ea. În engleză această privire poartă denumirea de "gaze" și specialiștii spun că este o metodă foarte bună de comunicare telepatică.

Citește și:

5. Abilitatea de a comunica non-verbal

Acest lucru se datorează faptului că toți facem parte dintr-un întreg și toți vorbim aceeași limbă în inimile noastre. Această abilitate este des întâlnită în rândul cuplurilor unite, a sufletelor pereche sau a flăcărilor gemene.

6. Generozitatea

Bucuria de a dărui este ceva transcendental. Acesta este modul în care te apropii de sufletul tău și, în același timp, ajungi și la alte suflete. Aceasta este o responsabilitate umană pe care fiecare religie importantă o exprimă: generozitatea.

7. Hotărârea

Ori de câte ori te afli într-un impas, lasă-te condusă de intuiție și alege opțiunea pe care tu o consideri cea mai bună. Spiritul păzitor care are grijă de tine îți va spune ce este bun și potrivit pentru tine prin puterea intuiției.

Citește și:

8. Creativitatea

Sentimentul minunat pe care îl ai în momentul în care creezi o nouă piesă de artă originală este de neegalat. Cantitatea de energie spirituală creată într-un astfel de moment este incredibilă.

9. Abilitatea de a medita

Această activitate poate face totul mai bine și mai frumos în viață; iar viața va fi tot mai liniștită. Încearcă meditația, sufletul tău îți va mulțumi.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.