Setari Cookie-uri

Ascultă-ți emoțiile! Ele pot dezvălui sufletului tău ce încearcă inima să ascundă

Putem începe să explorăm mesajul important al acestor emoții. Iar dacă acestea par a fi epuizante, intimidante sau chiar imposibile, este bine; ai nevoie doar de practică.

Emoțiile noastre pot părea dificile, chiar confuze uneori. Însă odată ce ne oprim, ne facem timp să ne ascultăm inima cu adevărat, acordăm atenție senzațiilor pe care le simțim, numim și acceptăm ce și cum simțim, intensitatea scade. Putem începe să explorăm mesajul important al acestor emoții. Iar dacă acestea par a fi epuizante, intimidante sau chiar imposibile, este bine; ai nevoie doar de practică. Amintește-ți că respectarea și aprecierea emoțiilor înseamnă cu adevărat respectarea și aprecierea inimii tale.

foto interior si prima pagina: bruniewska, Shutterstock

Iată un mic ghid pentru a decoda emoțiile tale:

Amărăciune

Amărăciunea îți arată că este momentul să trăiești în prezent. Este timpul să îți vindeci inima, să îngropi amintiri dureroase, să înveți să mergi mai departe și să nu te mai concentrezi asupra trecutului. Ce a fost, a fost.

Citește și:

Antipatie

Antipatia este o emoție care încearcă să îți spună că este timpul să uiți de trecut și să nu mai permiți trecutului să te controleze. Uită de tot, iartă și vezi-ți de viața ta.

Disconfort

Disconfortul îți arată că trebuie să acorzi atenție acum la ceea ce se întâmplă în viața ta; ai posibilitatea de a schimba ceva, de a face ceva diferit de ce ai făcut până acum, de a lua o decizie, de a alege un drum nou. Aceasta este o oportunitate interesantă pentru tine, profită de ea.

Mânie/ Furie

Mânia îți scoate la iveală pasiunea pe care o ai și, totodată, te face să înțelegi că inima ta nu este mulțumită cu ce se întâmplă și vrea să schimbe ceva în această lume.

Dezamăgire

Dezamăgirea îți arată că ai încercat ceva, că nu ai fost indiferentă și că încă îți pasă. Dacă este vorba despre o alegere făcută de tine, este timpul să faci și o schimbare. În cazul în care este vorba despre o persoană, atunci înseamnă că sentimentele tale pentru aceasta sunt unele speciale.

Citește și:

Vină

Vină îți arătă că încerci să îți trăiești viața condusă de așteptările pe care le au oamenii din jurul tău de la tine. Nu mai permite nimănui să îți controleze viața. Alege să trăiești doar pentru tine și vei fi cu adevărat fericită.

Rușine

Rușinea îți arată că internalizezi convingerile altor persoane despre cine ar trebui să fii (sau cine ești) și că trebuie să te reconectezi cu propria persoană. Privește în inima ta și descoperă cine ești cu adevărat și ce vrei să faci în această viață.

Anxietate

Anxietatea îți arată că trebuie să te trezești chiar acum. Că ești blocată în trecut și trăiești cu teama de viitor. Trebuie să fii prezentă în viața ta. Tu controlezi tot ce se întâmplă cu tine, frâiele sunt chiar în mâinile tale.

Citește și:

Tristețe

Tristețea îți arată profunzimea sentimentului, profunzimea emoțiilor pe care le ai pentru alte persoane, pentru tine și pentru această lume.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.