Deschide-ți aripile frânte și învață din nou să zbori

Deschide-ți aripile frânte și învață din nou să zbori

În zilele în care simți că nu mai poți, gândește-te la fiecare decizie pe care ai luat-o în această viață. Amintește-ți că tot ce ai făcut până acum te-a ajutat să ajungi în acest moment... în acest punct al vieții tale.

Vor fi zile în care vei simți că nu mai poți.

În zilele în care simți că nu mai poți, gândește-te la fiecare decizie pe care ai luat-o în această viață. Amintește-ți că tot ce ai făcut până acum te-a ajutat să ajungi în acest moment... în acest punct al vieții tale.

foto interior si prima pagina: nutriaaa Shutterstock

În zilele în care simți că nu mai poți, unul dintre cele mai curajoase lucruri pe care le poți face este să recunoști că nu mai poți. Nu te ascunde de lume, nu te închide în carapacea ta. Ia-ți o clipă și privește-ți inima care bate în pieptul tău. Este mai curajoasă decât crezi. Ea are un scop. Tu ai un scop. Învața să fii curajoasă pentru a înțelege care este acest scop.

Vor fi zile în care îți vei dori să iei o pauză de la toți și de la toate.

În zilele în care îți vei dori să iei o pauză de la tot ce se întâmplă în viața ta, gândește-te la toate momentele prin care ai trecut până acum. Cicatricile pe care le-ai moștenit spun povești frumoase despre putere și supraviețuire.

În zilele în care îți vei dori să iei o pauză de la toți și de la toate, unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le poți face este să permiți inimii tale să simtă. Fii vulnerabilă.

Acceptă ce se întâmplă și permite-ți să te vindeci. Închide-ți ochii și respira adânc. Acest mic exercițiu te va ajuta să îți regăsești puterea. Ia-ți o clipă apoi acceptă că trebuie să mergi mai departe. Fii suficient de puternică pentru a continua.

Vor fi zile în care nu vei avea încredere nici în tine

În zilele în care nu vei avea încredere nici în tine, gândește-te la tine că la cel mai frumos suflet din această lume. Privește-te bine în oglindă și amintește-ți prin câte ați trecut - tu și inima ta. Acum spune-ți cum ai reușit să treci peste fiecare moment dificil.

Ești incredibilă și mai puternică decât crezi tu. Nu lasă ca astfel de momente să devină obstacole în drumul tău către fericire. Fii bună cu tine, iubește-te pentru cine ești și vezi frumusețea ta.

Ești minunată! Și poți duce mai multe decât crezi.

Vor fi zile în care vei simți că nu ești suficient de bună

În zilele în care simți că nu ești suficient de bună, amintește-ți că ești mai mult decât suficientă. În zilele în care nu simți că ești de ajuns, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face este să ai încredere în inima ta și să mergi mai departe. Ieși din zona de confort - în special când îți dorești să nu faci asta.

Asumă-ți riscuri și vei vedea câte lucruri frumoase ți se întâmplă. Nu lăsă pe nimeni să îți umbrească fericirea.

Nu te îndoi niciodată de tine. Deschide-ți aripile frânte și învață din nou să zbori

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri