Setari Cookie-uri

Cea mai bună relație a vieții tale va fi cu un bărbat care face aceste 7 lucruri

Unul dintre cele mai importante puncte-cheie într-o relație fericită este să vă comportați ca și cum amândoi încercați să vă cuceriți reciproc zi de zi. Alege să fii cu cineva care îți face complimente și te face să simți că ești mai fericită ca niciodată. 

Nu subestima niciodată influența cuiva cu care intenționezi să îți împărți viața. Relația pe care o ai joacă un rol important în viața ta. Desigur, nu poți fi absolut sigură despre o altă persoană, însă acestea sunt câteva lucruri la care trebuie să fii atentă înainte de a investi emoțional în cineva:

foto interior si prima pagina: Eroshka, Shutterstock

1. Alege să fii cu cineva care îți oferă atenție

Atenția este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care ți le poate oferi partenerul de cuplu; asta nu înseamnă că este interesat să știe ce se întâmplă cu viața ta, dar înseamnă, de asemenea, că îi păsă cu adevărat de tine. Aceste lucruri mici chiar contează.

2. Alege să fii cu cineva care îți oferă complimente

Citește și:

Unul dintre cele mai importante puncte-cheie într-o relație fericită este să vă comportați ca și cum amândoi încercați să vă cuceriți reciproc zi de zi. Alege să fii cu cineva care îți face complimente și te face să simți că ești mai fericită ca niciodată.

3. Alege să fii cu cineva care îți permite să îi vezi slăbiciunile

Alege să fii cu cineva lângă care te simți minunat, "ca acasă". Cineva care poate fi vulnerabil în fața ta și care lăsă jos toate măștile. Partenerul tău ar trebui să fie cineva care îți poate vedea slăbiciunile pentru că ai încredere în el, știind că nu o va folosi împotriva ta și că nu ar trebui să se teamă că, la rândul său, să aibă încredere în tine. Partenerul tău nu ar trebui să își ascundă vulnerabilitățile și sentimentele de tine.

Citește și:

4. Alege să fii cu cineva care depune eforturi pentru tine

Alege să fii cu cineva care este dispus să investească la fel de mult ca și tine în această relație. Este foarte dificil să menții o relație frumoasă atunci când două persoane nu se află pe aceeași pagină. Partenerul tău ar trebui să fie în mod constant dispus să depună eforturi în această relație.

5. Alege să fii cu cineva care are grijă de tine

Este foarte bine să fii o persoană puternică, însă uneori ai nevoie de cineva în fața căruia să îți poți odihni coroana. Cineva care să te iubească nu doar în zilele bune, ci și în zilele dificile. Cineva care este dispus să aibă grijă de tine.

6. Alege să fii cu cineva care te iubește

Alege să îți petreci viața alături de o persoană care depune timp și efort pentru a îți demonstra cât de mult te iubește. Care se bucură foarte mult când te vede și care nu are timp de jocuri, spunându-ți întotdeauna ceea ce simte.

Citește și:

7. Alege să fii cu cineva care te face să fii entuziasmată cu privire la viitor

Nu pierde timpul cu cineva care nu te vede ca parte a viitorului său. Dacă planurile tale viitoare au mai mult de "eu" în loc de "noi", atunci cred că este timpul să analizezi puțin situația și să descoperi dacă aceasta este relația pe care ți-o dorești cu adevărat.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.