Setari Cookie-uri

Aceste adevăruri dificile despre viață te vor ajuta să înțelegi care este scopul tău pe pământ

Viața nu este doar despre floricele, momente frumoase, fericire, iubire și zen. Nici vorbă. Viața are și părți întunecate, și obstacole, și furtuni. 

Viața nu este doar despre floricele, momente frumoase, fericire, iubire și zen. Nici vorbă. Viața are și părți întunecate, și obstacole, și furtuni.

Am adunat cele mai importante adevăruri brutale despre viața pe care prea puține persoane le știu:

foto interior si prima pagina: Chinnapong Shutterstock

1. Fără visuri, viața este inutilă

Dacă nu ai visuri și planuri, atunci trăiești fără o direcție anume. Visurile te ajută să ieși din zona de confort, iar obiectivele te dezvoltă atât profesional, cât și emoțional și spiritual.

Când mă uit înapoi la viața mea, cele mai fericite momente au fost când m-am concentrat asupra momentelor în care am lucrat la ceva cu adevărat important.

2. Nu contează deloc ce gândesc alte persoane despre tine

Citește și:

Ține minte că fiecare moment din viața ta contează. Momentul prezent este cel mai important; nu trecutul și nici viitorul. Nu te lăsa influențată de oamenii din jurul tău și nici nu te teme să fii cine ești cu adevărat doar pentru a îi mulțumi pe ei. Fii tu însăți și trăiește viața fix așa cum vrei.

Depinde doar de tine să fii fericită.

3. Nu ai foarte mult control

De-a lungul vieții, foarte multe persoane se confruntă cu o mare anxietate din cauza faptului că își doresc să controleze totul. Dar adevărul este că nu avem prea mult control.

Gândește-te la corpul tău - părul crește de la sine, inimă bate de la sine.

La un anumit nivel, trebuie să accepți că nu poți controla totul astfel încât să poți petrece mai mult energie concentrându-te asupra lucrurilor pe care le poți controla.

Citește și:

4. Eșecul chiar este calea către succes

Nimeni din această lume nu are o viață plină de succes și atât. Succesul vine la pachet cu eșecul.

Din păcate, evităm atât de des eșecul și ratam numeroase oportunități frumoase. Însă trebuie să recunoaștem că acesta ne oferă cele mai bune lecții de viață. Este teamă să nu îți mai fie teamă de posibilitatea eșuaarii deoarece ar putea fi piatra de temelie pentru o carieră de succes.

5. O persoană nu este definită de ceea ce deține

Mașini scumpe, genți de firmă, haine multe - totul sună foarte bine și multe persoane sunt invidioase pe cele care au de toate... însă ține minte că aceste bunuri nu te fac o persoană mai bună.

Este timpul să nu te mai concentrezi asupra lucrurilor materiale și să începi să trăiești experiențe și să construiești relații semnificative cu oamenii din jurul tău.

Citește și:

6. Schimbarea este singura lege din viață pe care te poți baza

Schimbarea este singurul lucru constant din Univers. Indiferent de cât de mult încerci, nu vei putea să oprești forța naturală a lucrurilor.

Timpul trece; este mai mai bine să înțelegi momentele bune și să profiți de ele decât să trăiești în trecut. Acceptă că viața merge mai departe.

7. Suferința provoacă sentimente și emoții temporare

Atât de mulți dintre noi ne dorim să simțim acele sentimente despre care credem că vin la pachet cu fericirea. Credem că fericirea include emoție, bucurie, euforie... dar acestea sunt sentimente temporare. Căutarea constantă a acestor sentimente se transformă în suferință deoarece ele nu durează.

În schimb, fericirea adevărată provine din pacea interioară - învață să fii mulțumită cu ce ai și cu cine ești.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.