Setari Cookie-uri

Îți promit... nu ești singură! Cineva acolo sus are grijă de tine

Vreau să știi că indiferent de drumul pe care îl alegi, indiferent de problemele cu care te confrunți, indiferent de cât de fericită sau nefericită îți simți inima... cineva îți este alături.

Am avut numeroase momente dificile în această viață. Încă sunt zile în care lupt cu grijile mele.

Scriu aceste rânduri pentru persoanele care se simt singure și care nu pot găsi un umăr pe care să plângă... nu pot găsi pe cineva care să le asculte fără să le judece. Hai să vă spun un lucru. Nu sunteți niciodată singure. Dar NICIODATĂ. Cine acolo sus este alături de tine, nu te judeca, stă lângă tine și are grijă de sufletul tău. Știu că este greu să te deschizi în fața cuiva, însă niciodată nu te va mustra pentru alegerile făcute.

foto interior si prima pagina: Selin Serhii, Shutterstock

Te invit la un exercițiu. Închide ochii pentru o clipă. Respira. Încetinește ritmul vieții, doar pentru o secundă. Permite-ți să exiști acum - nu în toate lucrurile pe care trebuie să le faci sau în locuri în care trebuie să fii. Ci acum, chiar acum.

Citește și:

Vreau să știi că în fiecare încercare pe care o ai, în fiecare luptă pe care o duci, în fiecare furtună care se năpușește asupra ta, în fiecare dezamăgire suferită... nu ești singură.

Nu trebuie să îți duci propriile bătălii sau să te bazezi mereu pe propria putere pentru a te ridica de la pământ. Pentru că uneori te vei simți mai puternică... alteori, nu vei reuși să faci nici măcar un pas. Alteori te vei simți atât de obosită încât tot ce îți vei dori va fi să te oprești.

Și, în acele zile grele, vreau să știi că cineva lupta pentru tine. Cineva este lângă tine și va fi întotdeauna.

Vreau să știi că indiferent de drumul pe care îl alegi, indiferent de problemele cu care te confrunți, indiferent de cât de fericită sau nefericită îți simți inima... cineva îți este alături. El bate la ușa sufletului tău și îți cere să îl lași înăuntru. Cu brațele deschise și cu un dar în mâinile lui. Darul vieții. Și vrea să îți ofere putere atunci când nu mai poți merge.

Citește și:

Lasă-l să intre. Deschide larg ușa și arată-i problemele tale. Arată-i fiecare bucată zdrobită a inimii tale. Arată-i durerile tale, vânătăile tale, fricile tale. Arată-i că ești tristă și obosită, singura și speriată.

Și el îți va arăta că ești iubită.

Îți va arăta cât de puternică este o îmbrățișare de-a lui. Îți va arăta cât de ușor îți poate șterge lacrimile de pe ochii obosiți. Îți va arăta cât de simplu poate ridica poverile de pe umerii tale. Îți va arăta soarele, căldura, lumină. Îți va arăta cum să îți calmezi neliniștea. Îți va arăta că nu trebuie să îți fie teamă de nimic în această lume. Pentru că oriunde mergi... el va fi alături de tine.

Nu ești singură. Nu ai fost niciodată singură și nu vei fi niciodată singură.

Citește și:

În toate zilele tale pe acest pământ el a fost alături de tine. Și, chiar și când ai ales să fugi, chiar și când i-ai întors spatele, i-ai refuzat darul și ai închis ușa în fața lui, el nu a plecat. A așteptat să o deschizi din nou și să îl lași să aibă grijă de sufletul tău.

Așa că... lasă-l să aibă grijă de tine. Deschide-ți inima pentru el. Permite-i să îți umple sufletul de iubire.

Și stai aici, în acest moment, acum. Fii prezentă! Închide ochii, inspiră... și vei știi că nu mai ești niciodată singură.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.