Setari Cookie-uri

5 Lucruri care îți vor face ziua de azi, 26 iulie 2018, mai bună

Sunteți pregătite să vă punem din nou zâmbetul pe buze? Și astăzi avem câteva lucruri simple, dar eficiente, care vă vor face ziua de azi mai bună. 

Sunteți pregătite să vă punem din nou zâmbetul pe buze? Și astăzi avem câteva lucruri simple, dar eficiente, care vă vor face ziua de azi mai bună.

foto interior si prima pagina: Baranov Dmitry, Shutterstock

5 Lucruri care îți vor face ziua de azi, 26 iulie 2018, mai bună

1. Dă play!

Michael Jackson, Justin Timberlake - Love Never Felt So Good

Oricât de dificilă ar fi ziua ta, oricâte situații problematice ai avea de rezolvat și oricâte clipe stresante ar trebui să înduri, melodia asta pare să readucă zenul și magia în viața ta. Tot ce trebuie să faci este să îi dai PLAY și să îi permiți să îți bucure sufletul. Dacă poți, dansează pe ea pentru că te ajută să îți relaxezi corpul, să uiți de probleme și să te simți liberă... poate și un pic îndrăgostită.

Citește și:

2. Un film care îți va bucura inima

Eat Pray Love

Un film motivațional deosebit care reușește de fiecare dată când îl văd să-mi schimbe starea de spirit, să-mi aducă zâmbetul pe buze și să mă facă să visez. Viața trebuie trăită ca o călătorie și chiar dacă uneori trebui să-ți schimbi direcția pentru a ajunge acolo unde îți dorești, bucură-te de fiecare moment. Mănâncă Roagă-te Iubește, e un film ideal de văzut atunci când simți că te-ai pierdut pe tine și îți arătă că există mai multe feluri în care poți rupe monotonia, hotărându-te în primul rând să faci ceva pentru tine și ducându-te să vezi lumea cu scopul de a te regăsi.

3. Citatul pe care să îl ții minte azi

"Fă ca râsul să fie rugăciunea ta. Râzi mai mult. Nimic nu eliberează energiile blocate mai bine ca râsul. Nimic nu te face inocent așa cum o face râsul." - Osho

Citește și:

Găsește un motiv care să îți pună zâmbetul pe buze. Chiar și atunci când simți că totul se dărâmă în jurul tău, privește în adâncul inimii tale, deschide cutiuța cu amintiri și redescoperă un moment amuzant care să te facă să îți descrețești fruntea.

4. De spus în fața oglinzii

Totul în viață vine la mine cu Ușurință, Bucurie și Glorie.

Indiferent de momentul în care te afli, alege bucuria în fiecare aspect al vieții tale. Aceasta este o opțiune pe care Universul ți-o pune la dispoziție. Puterea este chiar la tine - ai posibilitatea de a schimba gândurile negative cu unele pline de bucurie, liniște și fericire.

5. Un motiv pentru care să fii recunoscătoare

Fii recunoscătoare pentru dragostea pe care o ai în viața ta.

Citește și:

În această lume există cel puțin o persoană care te iubește cu toată inima sa. Aici nu mă refer doar la o relație de cuplu, ci și la o relație de prietenie. Iar dacă nu există o persoană, există un animălut. Iar dacă nu există un animălut... atunci fii recunoscătoare pentru iubirea pe care ți-o porți singură!

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.