Setari Cookie-uri

19 August: Mercur iese din retrograd. Putem respira usurați, totul va reveni la normal

Săptămâna trecută a fost destul de dificilă din toate punctele de vedere. Ideile pentru problemele cu care ne-am confruntat veneau destul de greu și ne era foarte dificil să găsim inspirație. 

Săptămâna trecută a fost destul de dificilă din toate punctele de vedere. Ideile pentru problemele cu care ne-am confruntat veneau destul de greu și ne era foarte dificil să găsim inspirație.

Multe persoane au renunțat la planurile lor deoarece simțeau că orice făceau era în zadar. Pe plan personal, de multe ori am fost înțeleși greșit și, în unele cazuri, chiar au existat câteva conflicte majore cu oameni dragi.

foto interior si prima pagina: PopTika, Shutterstock

Există un motiv pentru care situația a fost atât de grea și parcă nimic nu era la locul lui: Mercur a fost retrograd. Acesta este un fenomen care are loc de trei sau patru ori pe an - se întâmplă în momentul în care Mercur, cea mai apropiată planetă de Soare (și cea mai rapidă), se învârte în jurul Soarelui de patru ori mai repede decât Pământul. Așadar, din perspectiva geocentrică, mișcarea este aparent inversată.

Citește și:

Ce trebuie să reținem este faptul că Mercur este planeta care guvernează comunicarea - prin rotirea în direcția opusă, apar grave probleme în relațiile cu cei din jurul nostru.

19 August este ziua în care Mercur iese din retrograd

Lucrurile se vor aranja așa cum erau înainte de acest fenomen astfel încât noi să putem reveni liniștiți la viața obișnuită.

Astrele ne recomandă să încercăm să ne bucurăm de toată această perioadă; să ne găsim timp și pentru noi și să învățăm să fim mai deschiși în fața oamenilor. Lucrurile care au fost retrograd în obscuritate vor fi în plin plan în aceste momente; printre ele se va afla și imaginația și visarea.

Visurile ne vor ajuta să avem mai multă încredere în noi. Acesta este un moment foarte bun pentru a ne concentra asupra planurilor și ideilor noastre și pentru a le pune în aplicare astfel încât să începem noi proiecte, să mergem pe drumuri diferite și să învățăm mai mult astfel încât să continuăm să luptăm pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.