Setari Cookie-uri

19 August: Mercur iese din retrograd. Putem respira usurați, totul va reveni la normal

Săptămâna trecută a fost destul de dificilă din toate punctele de vedere. Ideile pentru problemele cu care ne-am confruntat veneau destul de greu și ne era foarte dificil să găsim inspirație. 

Sfaturile pentru fiecare zodie pentru următoarea perioadă:

Berbec - Luptă pentru ceea ce îți dorești. Ești mai aproape decât crezi de îndeplinirea unui vis măreț.

Taur - Ai încredere în tine și îndrăznește să ieși din zona de confort. Te așteaptă lucruri frumoase și oameni speciali.

Gemeni - Încearcă să mai acorzi o șansă oamenilor care ți-au greșit. Este timpul să ierți și să fii mai bună.

Rac - Ascultă sfaturile pe care le primești de la cei din jurul tău, însă încearcă să te bazezi pe intuiție atunci când trebuie să iei o decizie importantă.

Leu - Este momentul să lași în urmă trecutul și să te concentrezi asupra momentului prezent; viața ta se întâmplă chiar acum.

Fecioară - În această perioadă tot ce trebuie să faci este să te relaxezi; nu este un moment tocmai bun pentru a te ocupa de viață profesională.

Citește și:

Balanță - Astrele te sfătuiesc să ai mai multă răbdare cu oamenii din jurul tău; poate că unii sunt mai sensibili și au nevoie de sprijinul tău.

Scorpion - Lucrurile evoluează în direcția potrivită pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să acorzi mai multă atenție detaliilor.

Săgetător - Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a îți îndrepta atenția asupra vieții personale. În cazul în care ești singură, ai șansa să întâlnești o persoană nouă și interesantă.

Capricorn - Nu permite ca anxietatea și stresul să pună stăpânire pe sufletul tău. Învață să ceri ajutor atunci când simți că nu mai poți.

Vărsător - Alege să apreciezi mai mult lucrurile pe care deja le ai, să fii recunoscătoare pentru tot ce ai obținut până acum în viață. De asemenea, acordă mai multă atenție oamenilor din jurul tău.

Citește și:

Pești - Este momentul să iei o decizie importantă pe plan profesional; ai încredere în tine deoarece ești pe drumul cel bun. Trebuie doar să faci primul pas, iar apoi lucrurile vor evolua de la sine.

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.