Kudika
2 Septembrie 2018

Catina are de zece ori mai multa vitamina C decat portocalele. Si beneficiile ei nu se opresc aici! Daca tot o gasim in piata, ar fi un moment bun sa o consumam mai des, dar si sa o punem la congelator.

Numerosi specialisti recomanda catina ca fiind una dintre cele mai bune surse de vitamina C, insa ea mai contine o multime de alti nutrienti valorosi pentru sanatatea noastra: vitaminele A, K, E, complexul de vitamine B, betacaroten, calciu, magneziu, potasiu, fier si acizi grasi polinesaturati.

TOPUL celor mai sanatoase fructe de toamna! Consuma-le ca sa-ti intaresti imunitatea

foto interior si prima pagina: nanka Shutterstock

Catina si beneficiile ei

Aceste bobite portocalii au capacitatea de a reduce inflamatiile in corp, ferindu-ne astfel de cele mai grave boli, cum ar fi cancerul. Potrivit Organicfacts, catina calmeaza diverse tulburari gastrointestinale, vindeca si regenereaza pielea, scade tensiunea arteriala, imbunatateste vederea, incetineste procesul de imbatranire si intareste sistemul imunitar.

De asemenea, catina este considerata un adevarat elixir pentru piele, impiedicand imbatranirea prematura.

Citeste continuarea pe Andreearaicu.ro

Andreea Raicu lanseaza o colectie-capsula de bijuterii

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: