Setari Cookie-uri

Cinci pași pentru a te vindeca mai repede de orice boală

Poți ajuta medicul să te vindece mai ușor și mai repede prin stilul tău de viață și prin felul în care te raportezi la boală. Iată cum poți face acest lucru.

Binecunoscutul psiholog și farmacist francez Emil Coué a observat că pacienții care aveau o atitudine pozitivă se vindecau mai repede decât cei cu o gândire negativă. Poți ajuta medicul să te vindece mai ușor și mai repede prin stilul tău de viață și prin felul în care te raportezi la boală. Iată cum poți face acest lucru.

foto interior si prima pagina: DeoSum Shutterstock

1. Schimbă poveștile pe care ți le spui

Este în natura umană să credem poveștile altora care suferă de aceeași durere fizică ca și noi. Atunci când îi permiți, durerea te poate face să te simți neajutorată. Prin urmare, atunci când te afli în aceată situație, ai tendința să îți spui ”povești” care te slăbesc și mai mult. Ai însă puterea de a le schimba oricând. Gândurile tale îți afectează starea de sănătate.

Citește și:

2. Înlătură blocajele energetice interioare

Atunci când te judeci, critici și învinovățești în mod constant, fluxul de energie din interiorul tău se blochează. Un blocaj energetic netratat la timp conduce la apariția afecțiuninilor fizice. Ce trebuie să faci este să încetezi să te învinovățești și să începi să te iubești și să te accepți necondiționat.

3. Întoarce-te la esența ta.

Să revii la esența ta înseamnă să-ți depășești mintea și trupul și să creezi o legătură cu sufletul tău. Atunci când faci asta, restabilești o versiune a ta armonioasă, care are acces la bucurie și abundență. Te poți conecta la esența ta cu ajutorul meditației și a petrecerii timpului în mijlocul naturii.

4. Permite-i intuiției să te ghideze către ceea ce este potrivit pentru tine

Citește și:

Intuiția este un instrument spiritual care te ajută să simțiți întodeauna ce este mai bine pentru tine. Este în regulă să ții cont de sfatul altora însă doar atunci când acesta rezonează cu ceea ce îți spune intuiția, înțeleptul tău interior. i

5. Fă pașii necesari pentru a-ți menține sănătatea
Menținerea sănătății nu este doar externă precum alegerile tale alimentare.
Există și o parte internă care constă în gândirele, credințele și emoțiile tale. Nu uita că ești o ființă complexă și minunată, compusă nu doar din trup, dar ș din minte, spirit și suflet. Toate acestea trebuie să fie sănătoase dacă tu vrei să fii sănătoasă. Oferă-le hrana zilnică de care au nevoie.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.