Setari Cookie-uri

Patru adevăruri esențiale despre viața ta

Atunci când cobori în adâncul inimii tale, descoperi cunoașterea existentă dincolo de ceea ce este palpabil, dincolo de prejudecăți și credințe dobândite involuntar. Tot acolo descoperi și adevărurile despre tine și viața ta. 

Atunci când cobori în adâncul inimii tale, descoperi cunoașterea existentă dincolo de ceea ce este palpabil, dincolo de prejudecăți și credințe dobândite involuntar. Tot acolo descoperi și adevărurile despre tine și viața ta.

foto interior si prima pagina: Serhii Yurkiv Shutterstock

1. Universul în sine este neutru

O planeta este doar o planetă. Natura este doar natura. Subiectivitatea noastră este ceea ce dă sens și pune etichete lucrurilor. Religiile pe care le-am creat, valorile și idealurile pe care încercăm să le trăim sunt busola sau piedica omenirii pentru a ajunge la divinitate. Dar uităm că această divinitate este în noi.

Uităm că noi am creat aceste valori și idealuri. Cea mai mare problemă este că nu ne asumăm responsabilitatea de a le alege.

Citește și:

2. Monștrii și eroii trăiesc în noi

Ne este greu să credem că avem control. Așa că ne pierdem în încercarea de a controla totul. Ne pierdem în încercarea de a scăpa de monștri și de iad, uitând că aceștia se află în interiorul nostru. Facem tot ce putem pentru a evita responsabilitatea de a ne confrunta cu umbra noastră și, de aceea, le proiectăm în afara noastră.

Ne luptăm unul cu celălalt, proiectăm tumultul nostru interior asupra celorlalți, spunând aceleași minciuni și scuze. Insă Universul ne ține partea tuturor. Suntem interconectați. In schimb, ne amăgim că suntem separați.

3. Nu există un dușman ascuns

Fiecare dintre noi face tot ceea ce poate cu privire la ceea ce crede că este corect. Monstrii și dușmanii sunt în noi și alegem pe cine îi proiectăm. Asta nu înseamnă
că nu există pericol în afara noastră, ci doar că nu există dușmani predeterminați și nici părți pe care ar trebui să le alegi. Părți există, dar în tine. Și tu creezi câte părți vor exista, câți dușmani și monștri.

Citește și:

4. Atât iadul cât și raiul sunt în tine

Ai capacitatea și puterea de a alege ceea ce proiectezi asupra lumii și asta e tot ce contează. Fie faci ziua cuiva mai bună, fie un pic mai rea. Ai responsabilitatea de a crea lumea în care dorești să trăiești. Dacă alegi să îți înfrunți demonii interiori, vindecându-ți rănile interioare, faci din lume un loc mai bun. Devii o rază de lumină într-un loc întunecat.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.