Setari Cookie-uri

Alege un copac și află ce schimbări te așteaptă în această toamnă

Privește cu atenție imaginea de mai jos. Alege un copac care te inspiră. Fii atentă la detalii și ascultă-ți vocea interioară. 

Dacă ai ales al treilea copac...

Ești o persoană ușor sensibilă, cu un suflet incredibil de frumos. Încerci să găsești soluții și variante pentru a face din această lume un loc mai bun și pentru a ajuta oamenii din jurul tău.

În această toamnă va exista o nouă persoană în viața ta, cu care vei construi o relație armonioasă și extrem de frumoasă. Este prea devreme pentru a spune dacă este vorba despre o relație sentimentală sau una strict de prietenie. Singurul nostru sfat este să nu te împotrivești și să te lași condusă de val și de sentimente.

Dacă ai ales al patrulea copac...

Ești o persoană foarte practică și echilibrată. Îți place să deții controlul asupra vieții tale și urăști să fii luată prin surprindere. Fiecare pas pe care îl faci este bine plănuit și gândit astfel încât să ajungi cât mai repede acolo unde îți dorești.

Citește și:

Chiar dacă ești o persoană puternică, există momente în care lași toate măștile deoparte și le permiți oamenilor să îți vadă sufletul sensibil. În această toamnă lucrurile se vor întâmpla treptat, însă frumos pentru tine. Ai șansa să întâlnești o persoană care te va aprecia pentru ceea ce ești, pentru bunătatea și sensibilitatea ta.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.