Setari Cookie-uri

Amintește-ți să îți faci timp și pentru tine. Sufletul tău are nevoie

Știi cine ești? Știi ce îți dorești de la viață? Știi care sunt planurile tale? Știi care sunt visurile tale?

Sufletul tău cât mai poate îndura?

Ești atât de prinsă în toate problemele pe care le ai, toate tașkurile pe care trebuie să le rezolvi, toate relațiile cărora vrei să le oferi atenția necesară. Dar te-ai oprit pentru o secundă să te întrebi dacă sufletul tău este bine? Te-ai oprit să îl întrebi de ce are nevoie?

foto interior si prima pagina: pixabay

Încearcă să îți îndrepți atenția asupra lui măcar pentru câteva clipe și să îți faci timp și pentru tine.

Cred că este destul de ușor să uităm de noi în această epocă de conectare digitală. În mod constant privim în viața celor din jurul nostru. Suntem unul cu altul, chiar și atunci când nu suntem - și, uneori, este un pic prea mult.

Poate fi copleșitor să fii înconjurată în permanență de oameni, de reacții, de acțiuni, de sentimente, de stări... și toate acestea nici măcar nu îți aparțin. Vei ajunge la un moment dat în care nu îți vei mai da seama cine ești și ce îți dorești. Fă-ți timp să te deconectezi de toți și de tot ce se întâmplă pentru a îți recăpăta echilibrul de care ai nevoie.

Citește și:

Știi cine ești? Știi ce îți dorești de la viață? Știi care sunt planurile tale? Știi care sunt visurile tale?

Uneori, viața poate deveni una mult prea aglomerată. Școala, muncă, relații și familii. Uneori caruselul vieții pare să fie mult prea încărcat. Și singurul lucru la care te poți gândi este că nu mai poți. Te simți obosită. Nu mai găsești motivația și puterea de a merge mai departe. Simți că oricât de mult ai încerca, nu mai poți da un sens real fericirii. De fapt, nici măcar nu mai știi cum arată fericirea. Ai nevoie doar de o pauză.

Iar atunci când se întâmplă acest moment copleșitor - trebuie să faci ceva doar pentru tine. Dacă simți nevoia să vorbești cu un prieten, să te descarci, să îi spui tot ce ai pe suflet, fă-o. Dacă simți nevoia să fii doar tu singură, să citești o carte, să te uiți la un film sau doar să stai, fă-o. Dacă simți nevoia să pleci într-o vacanță, fă-o. Pentru că sufletul tău îți va mulțumi.

Citește și:

Găsește timp pentru tine. Nu trebuie să fie săptămâni, nici zile, nici ore. Câteva minute pot face minuni. Pleacă din fața monitorului laptopului, lasă telefonul pe canapea și ieși afară. Plimbă-te în natură. Ieși la alergat. Mergi și fă-ți manichiura sau aranjează-ți părul. Ascultă melodia ta preferată. Dormi îmbrățișată de pătura ta preferată.

Ai grijă de tine. Ai grijă de sufletul tău și acesta îți va mulțumi.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.