Datorită celor peste 100 de compuşi ortomoleculari nutriţional -activi existenţi în grâul verde încolţit, acesta este considerat „alimentul perfect din punct de vedere micronutriţional”.
Grâul verde încolțit are proprietăți terapeutice deosebite, însă numai din suc organismul poate să profite de acestea la maxim. În formă solidă, ca atare sau preparată în diverse alte moduri este practic inutilă din cauza incapacităţii tubului digestiv uman de a digera celuloza.
foto interior si prima pagina: Bobkov Evgeniy Shutterstock
Unul dintre cele mai importante beneficii asupra sănătății este cel care vizează aportul însemnat al sucului din iarbă de grâu în prevenirea și în tratarea neoplaziilor.
Clorofila formează legături chimice strânse cu unii cancerigeni, reducând sau împiedicând absorbţia intestinală a acestora. În același timp, clorofila neutralizează mulţi radicali liberi protejând împotriva altor substanţe cancerigene, a radiaţiilor şi a efectelor secundare ale drogurilor chimioterapice citostatice asupra celulelor sănătoase.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Mary Cocheta revine! Celebra mamă de la Schimb de mame, prezență de zile mari la Chefi la cuțite
- Top 3 cocktailuri rapide și ușor de preparat cu care să îti impresionezi invitații în seara de Revelion
- Noni - fructul minune din Pacific. Uite cum te poate ajuta
Citeste continuarea pe Realitatea.net