Kudika
6 Octombrie 2018

Datorită celor peste 100 de compuşi ortomoleculari nutriţional -activi existenţi în grâul verde încolţit, acesta este considerat „alimentul perfect din punct de vedere micronutriţional”.

Grâul verde încolțit are proprietăți terapeutice deosebite, însă numai din suc organismul poate să profite de acestea la maxim. În formă solidă, ca atare sau preparată în diverse alte moduri este practic inutilă din cauza incapacităţii tubului digestiv uman de a digera celuloza.

foto interior si prima pagina: Bobkov Evgeniy Shutterstock

Unul dintre cele mai importante beneficii asupra sănătății este cel care vizează aportul însemnat al sucului din iarbă de grâu în prevenirea și în tratarea neoplaziilor.

Clorofila formează legături chimice strânse cu unii cancerigeni, reducând sau împiedicând absorbţia intestinală a acestora. În același timp, clorofila neutralizează mulţi radicali liberi protejând împotriva altor substanţe cancerigene, a radiaţiilor şi a efectelor secundare ale drogurilor chimioterapice citostatice asupra celulelor sănătoase.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: