Setari Cookie-uri

Mantra zodiei tale pentru această toamnă

Suntem dornici de schimbări pe toate planurile și chiar suntem dispuși să ieșim din zona de confort și să îndrăznim să încercăm lucruri noi astfel încât să descoperim ce ne dorim cu adevărat de la viață. 

Universul ne pregătește surprize minunate pentru această toamnă.

Nu există timp mai potrivit pentru a ne conecta la magia Universului decât în această toamnă. Suntem dornici de schimbări pe toate planurile și chiar suntem dispuși să ieșim din zona de confort și să îndrăznim să încercăm lucruri noi astfel încât să descoperim ce ne dorim cu adevărat de la viață.

foto interior si prima pagina: coka Shutterstock

Astrele ne îndeamnă să avem încredere în noi deoarece puterea este în mâinile noastre. Putem obține tot ce ne dorim, trebuie doar să punem visurile în aplicare.

Iată care este mantra fiecărei zodii pentru toamna anului 2018.

Berbec: Am încredere în mine și merg mai departe. Totul este posibil.

Citește și:

În această toamnă ai șansa să începi un nou capitol în ceea ce privește viața profesională; este momentul să îndrăznești să mergi mai departe de arta visării și să îți pui în aplicare toate planurile. Concentrează-te pe detalii, acestea fac întotdeauna diferența.

Taur: Lucruri minunate urmează să mi se întâmple. Mă las pe mâna Universului

Această toamnă pare să fie una minunată, cu schimbări incredibile pentru tine pe toate planurile. Evenimente neașteptate sunt în curs de desfășurare. În ceea ce privește viața profesională, vei avea mai puțin timp liber, însă beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse.

Gemeni: Mă las purtată de sentimente. Intuiția nu dă niciodată greș

Această toamnă este perioada perfectă pentru a începe să fii în ton cu sentimentele tale. Îndrăznește să lupți pentru ceea ce îți dorești și să dai frâu liber emoțiilor; deciziile ar trebui să fie bazate pe ceea ce simți, și nu pe sfaturile pe care le primești de la oamenii din jurul tău.

Citește și:

Rac: Trăiesc, râd și iubesc în timp ce mă bucur de viață

Este timpul să începi să trăiești, să râzi, să iubești cu adevărat, să te bucuri de viață, să te distrezi. În cazul în care ești singură, Universul îți poate scoate în cale o persoană foarte interesantă de care te vei îndrăgosti imediat. Un început nou este pe cale să te trezească la viață.

Leu: Renunț la așteptări, la teamă, la regrete și la trecut. Renunț la durere și învăț să mă bucur cu adevărat de viață.

În această perioadă îndrăznești să ai mai multă încredere în tine, să lași în spate trecutul și să te bucuri cu adevărat de viață pe care o ai. Îți dai seama că singurul care contează este momentul prezent; oamenii din viața ta se vor bucura enorm pentru tine.

Citește și:

Fecioară: Viața se schimbă în fiecare moment. Și eu mă schimb odată cu viața.

Universul te susține necondiționat în această toamnă; este timpul să preiei frâiele vieții tale și să înveți să trăiești cu adevărat făcând ceea ce îți place și alegând ce este mai potrivit pentru tine. Ai încredere în instinctul inimii tale, ești pe drumul cel bun.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.