Setari Cookie-uri

Mantra zodiei tale pentru această toamnă

Suntem dornici de schimbări pe toate planurile și chiar suntem dispuși să ieșim din zona de confort și să îndrăznim să încercăm lucruri noi astfel încât să descoperim ce ne dorim cu adevărat de la viață. 

Balanță: Evoluez pe fiecare zi și am răbdare în planurile mele. Visurile mele pot deveni realitate, trebuie doar să lupt pentru ele.

Această toamnă este una interesantă pentru ține; întâmplările care apar te conving să ieși din zona de confort și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Chiar dacă apar obstacole majore în calea către succes, nu renunța. Ești pe drumul cel bun.

Scorpion: Aleg să fiu un martor, nu un judecător. Este timpul să accept ceea ce inima mea știe deja.

Conexiuni sufletești importante și întâlniri karmice emoționante te așteaptă în această toamnă. Oameni importanți din trecut te contactează pentru a rezolva anumite situații rămase neterminate. Ești destul de emoționată, însă încerci să rămâi calmă deoarece știi că toate aceste întâmplări îți vor vindeca sufletul.

Citește și:

Săgetător: Mă eliberez de trecut și aleg să trăiesc pentru acest prezent.

O eliberare mult așteptată de trecut te va ajuta să îți vindeci complet inima. Este timpul să îți îndrepți atenția asupra prezentului, să înveți să trăiești pentru tine. Ai libertatea de a lua deciziile pe care tu le consideri necesare în următoarea perioadă.

Capricorn: Puterea este la mine. Îmi pot transforma visurile în realitate.

În această toamnă ești foarte ambițioasă și îndrăznești să lupți pentru ceea ce îți dorești. Îți dai seama că nimeni nu te va așeza pe drumul cel bun, doar tu poți face schimbările necesare astfel încât să fii mai aproape de ceea ce îți dorești. Oamenii dragi te susțin necondiționat.

Citește și:

Vărsător: Aleg să fiu recunoscătoare pentru tot ce am. În fiecare dimineață.

Ești foarte fericită pentru modul în care s-au așezat lucrurile pentru tine pe toate planurile. În sfârșit îți dai seama că Universul este de partea ta și te liniștești. Mai mult, începi să fii recunoscătoare pentru tot ce ai realizat până acum, iar acest obicei pozitiv te va ajuta să atragi și mai mult succes în viitor.

Pești: Este timpul să investesc în lucrurile care contează pentru mine. Este timpul să investesc în fericirea mea.

Lucrurile iau o întorsătură foarte interesantă în această perioadă pentru tine. Îndrăznești să nu te mai lași influențată de oamenii din jurul tău și să te concentrezi mai mult pe ceea ce simți; deciziile pe care le iei vor aduce liniștea după care sufletul tau tânjeste de atât de mult timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.