Un pahar de suc de sfeclă roșie băut pe zi are capacitatea de a crește fluxul de sânge către creier, reducând stresul și oboseala.

Beneficiile sucului de sfecla rosie. Cum trebuie consumat

foto interior si prima pagina: Dani Vincek, Shutterstock

Sfecla roșie este o sursă bogată de vitamina A, complexul de vitamine B, vitamina C, vitamina K, calciu, cupru, fier, iod, potasiu, sodiu și sulf.

Sucul de sfeclă roșie se poate prepara curățând sfecla roșie, tăind-o în cuburi și adăugând cuburile într-un storcător de fructe. Acesta se poate combina cu diverse ingrediente pentru a diminua gustul dulce, sau pentru arome mai plăcute, precum mere acrișoare, lămâi, ghimbir sau ananas.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Sucul de sfecla rosie, beneficii neasteptate pentru sanatate
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta